tågluffen dag 7

liten_MG_1205

liten_MG_1172

 
litenlightroomtglf-1-26

litenakatagred

Dag sju på tågluffen bestod endast av resande, vi skulle nämligen bege oss uppåt Europa för att hinna ta oss hem innan de tio dagarna på interrailkorten var slut och innan vardagen skulle kicka igång igen. Från nio på morgonen till tolv på natten åkte vi tåg, men det var inte så illa som det låter då miljöerna utanför svischade förbi utanför fönstret, att åka genom Österrike är verkligen en attraktion i sig. Att vi dessutom delade kupé med två Slovener som pratade om sina liv, sjöng nationalsånger, pekade på saker utanför fönstret och bjöd på Burek gjorde inte saken sämre. Det är så himla fint att tågluffa för man har ingen aning om hur de olika resorna kommer arta sig. Ibland blir det bara så, att man plötsligt sitter och lyssnar på historier från främlingar. Då, för en stund,  glömmer man till och med att man är på väg hemåt igen. Men än är det inte riktigt över, vi hade nämligen ett stopp till på vägen innan det var dags för Sverige igen. Det får ni se i nästa tågluffsinlägg!

Comments

 1. Maria

  Åh vad fint! Speciellt andra bilden med dimman.

 2. Juliana

  åh vad vackert!

 3. Ann

  Du har verkligen en talang, Emmy. Så fruktansvärt vackert!

 4. Ellen (alatariel)

  Så himla vackert!

 5. Linnéa

  Älskar hur möten med andra människor kan skapa en minnelsefylld dag, och hur hemskt det än är att åka hem från något så säger bara hur bra det var. Cheers to en lyckad resa!

 6. HEDVIG

  alltså åhhh blir så himla sugen på att åka bara någonstans!! så fina bilder!!!!

 7. Josefine

  Så underbart fint!!

 8. Victoria

  Vilka fullkomligt fantastiska vyer…
  tågluff blev just en till punkt på listan över ting att göra då.
  Blir alltid förtrollad över dina fotografier.

 9. kaneli

  Ja själva tågresorna på en tågluff är definitivit väldigt underskattade!

 10. frida

  så grymt vackert, älskar hur du redigerar dina bilder!

 11. Natalie

  Så underbara bilder!

 12. Gerda

  Hej! Jag har precis börjat lära mig bildbehandla med Photoshop och älskar verkligen hur dina bilder är. Gillar känslan i dem, de är så mjuka och lugna på något sätt :) Skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur du brukar behandla dem? Vore jättebra tycker jag!

 13. agnes

  så fint!

 14. Emilia

  Alltså herregud vad vackra bilder!

 15. frida

  beautiful!

Leave a comment