om helgen

lightroomtglf-1-22

lightroomtglf-1-24

lightroomtglf-1-18

lightroomtglf-1-19

lightroomtglf-1-20

lightroomtglf-1-21

Mitt liv är lite uppochnervänt dessa dagar, men här är några fina glimtar från min helg. Fredagsmiddag med mina djupt älskade vänner Linn och Johanna, lussebak med Anni och Ingrid samt vidare mys med Ingrid och min kärlek. Har så himla bra människor runtomkring mig.

Comments

 1. Gabriella

  Mysigt!

 2. hedvig

  åhh så fint! älskar ju ögonkakao-plansch-tavel-grejen!!!

 3. jennie

  Hej Emmy! Jag har följt din blogg så länge jag kan minnas, älskar verkligen dina bilder! Jag har nyss köpt en canon 60D och ska köpa ett objektiv till. Vilket objektiv tycker du man borde ha? Som funkar till det flesta situationer och inte kostar en förmögenhet. Samt vilket är ditt favorit objektiv?

 4. Julia

  Det ser helt fantastiskt ut!

 5. agnes

  ser väl för mysigt ut mhmmmmm

 6. Emilia

  så mysiga bilder!

 7. frida

  fän så mys och så fint

Leave a comment