på lina

ratt1

ratt2

Vi har en vit vägg över sängen som vi absolut inte kunnat bestämma oss för vi ska göra med. När jag var på Granit härom dagen fick jag syn på en lina med spännen och kom på att jag till och med hade en sådan hemma, som aldrig fått sättas upp eftersom den inte passat in någonstans i mina tidigare hem. Martin gick med på att sätta upp den och så fort den var på plats kändes det bara så himla rätt. Det bästa av allt är att linan är väldigt stark (man måste fästa den bra så den inte flyger iväg), så man kan hänga lite tyngre saker på den såsom vinylskivor och tidningar. Och så fort det kliar i inredningsfingrarna, är det bara att införskaffa något nytt att hänga upp. Himla bra ju.

Comments

 1. nelly

  Hej Emmy! Kan ju börja med att säga att jag älskar din blogg. alltid så fina och otroligt vackra fotografier! tänkte dock ställa en fråga som inte alls har med ditt otroligt fina inlägg att göra.
  jag undra nämligen om du skulle kunna ge lite bra tips på hur man kan skriva ett bra cv/personligt brev. du skriver ju alltid så bra/fina/kloka texter så tänkte du kanske har några bra tips!! :)

 2. kaneli

  Jättesnyggt! Och bra tips!

 3. Beatrice

  Har tittat lite på de där också, önskar bara att vi fick skruva i väggarna här.. För det räcker inte riktigt med rätt små spikar för att hålla fast den va?

 4. Emilia

  Så fint! Vart har du köpt den? (:

Leave a comment