två mattips

_MG_6529

_MG_8235

Jag och Martin har båda intresse för att laga god mat ihop eller till varandra. Vi är nördiga båda två och envisas med att lägga upp maten på ett dekorativt sätt dessutom (klyschigt men ja, det gör ju faktiskt maten godare också). Nåväl, här är två maträtter som jag lagat på sistone som jag kommit ihåg att föreviga med kameran (finns det intresse för inlägg som dessa så pip till, för i så fall kan jag försöka fota av maträtter oftare).

bild 1. Rödbets/getostsallad enligt detta receptet minus palsternacka (hade ingen hemma) plus bulgur eftersom jag ville ha den lite matigare än bara som sallad.

bild 2. Hittepå-pasta med körsbärstomater, sugarsnaps, mozarella, parmesan olivolja och vitlök. All pasta (obs gärna pasta som ser lite mer aptitlig ut än vanlig skruvpasta, utan tvekan värt ca 3 kr mer) blir garanterat god om man adderar vitlök, olivolja och parmesan, så kan man lätt variera resten av ingredienserna beroende på vad som finns i kylen. Riktigt lättlagat och perfekt som lunch.

Comments

 1. matilda

  JA mer mat!! så fint också

 2. tora

  mat gillar vi, och det gör sig bra på bild också! gärna mer utav det!

 3. Nora

  Åh vad gott det ser ut! Måste prova salladen.

 4. Linn

  Mmm! Jaaaa, fler sånt här!

 5. Beatrice

  Åh, pastan ser helt gudomligt god ut! Fler inlägg av denna sort låter också trevligt. Älskar din inredning också, så gärna ännu mer av den!

 6. Frida

  Så bra inlägg! Och megafina bilder, det ser hur gott som helst ut.

 7. Ellen

  Ser så frestande ut! Ja, till flera sådana här inlägg!

 8. agnes

  ahhh, läckitäck alltså

 9. clara

  ja gärna fler matinlägg!

 10. Sandra Leone

  Åh vill laga Hittepå-pasta nu, nu, nu!

 11. jennu

  Ja, mer mat-bilder!
  Läser du andras bloggar, i sådana fall vilka?

 12. Maja

  Men hur kan jag inte ha hittat din fina blogg för ens nu? Bättre sent än aldrig kanske, nu har du en till följare! Du tar ju SÅ himla fina bilder.

 13. Louise

  Åh vad gott det ser ut att vara!

 14. rebeccajohnnysdotter

  Ja det vore ju kalas med mer mat-inlägg!
  Dessa ser så goda ut!

Leave a comment