burgers

IMG_9735

IMG_9739

IMG_9769

IMG_9775

I lördags hade jag och Martin en riktig hemmakväll då vi bakade hamburgebröd, friterade pommes, syltade rödlök och stekte kött för hela slanten, äkta hipster style. Men gudars skymning vad gott det blev. Jag trodde jag skulle dö av mättnad efter en, men mannen min klämde två styckena. Sen blev vi sängliggandes framför melodivestivalen med en påse lösgodis resten av kvällen och orkade inte röra oss en millimeter. Kan inte annat än råälska kvällar som dessa.

Comments

 1. AKP Photography

  Det ser utrolig godt ut :D

 2. AKP Photography

  Det ser utrolig godt ut :D

 3. kaneli

  Ser helt megamysigt ut!

 4. kaneli

  Ser helt megamysigt ut!

 5. Emilia

  Alltså jösses vad gott det ser ut!

 6. Emilia

  Alltså jösses vad gott det ser ut!

 7. jessica

  Hej! Har mest bara en fråga och den lyder: brukar du äta/försöka äta vegetarisk eller är du en 100%-ig meatlovah? Frågar eftersom jag har fått för mig (?) att du är vegetarian men då kanske jag drömt det eller något eftersom det inte verkar som det enligt det här inlägget haha. Tycker personligen iaf att det är viktigt att vara snäll mot djur och natur och tänka på vår fina planet genom att vägra kött, eller åtminstone se det som en lyxgrej och då välja eko i den mån det går.

  Pöss!

 8. jessica

  Hej! Har mest bara en fråga och den lyder: brukar du äta/försöka äta vegetarisk eller är du en 100%-ig meatlovah? Frågar eftersom jag har fått för mig (?) att du är vegetarian men då kanske jag drömt det eller något eftersom det inte verkar som det enligt det här inlägget haha. Tycker personligen iaf att det är viktigt att vara snäll mot djur och natur och tänka på vår fina planet genom att vägra kött, eller åtminstone se det som en lyxgrej och då välja eko i den mån det går.

  Pöss!

 9. Sandra Leone

  Jisses så pyssliga ni är!

 10. Michelle

  Fy sjutton vad gott??! Sjukt ambitiöst dessutom, att ni till och med gjorde brödet!

 11. agy

  Det där ser dödligt gott ut.

 12. Matilda

  Tycker din blogg är helt fantastisk Emmy! Vet inte vad jag hade gjort utan dina fina bilder. Lite mer matbilder/recept och photoshoptips skulle vara roligt :)

 13. Josefine

  Åh ser så sjukt gott ut! Skulle va nice med recept på bröden :))

 14. Lina

  Hej! Ser supergott ut!! Blir jättesugen själv – vill du dela med dig av receptet kanske?

Leave a comment