gult

IMG_0488b

IMG_0499

Inte för att det framgår så värst tydligt på fotografierna, men hur som haver blommar vinterjäcken för kung och fosterland i kungsparken. Så himla, himla fint med en färg i naturen, i kontrast till den gråa värld vi befunnit oss inuti i månader.

Comments

 1. Ellen (alatariel)

  Såååå fint! ^^

 2. Ellen (alatariel)

  Såååå fint! ^^

 3. Karin

  Fan vad fint! Tänk att våren kom i februari. Jag är på andra sidan jorden och hör var det ist hösten som var tidig. Vips bara så var mornarna krispiga och lemonaden byttes mot kvällsté. Ni fick nog lite av vår sommar, men ni behöver den nog bättre än oss så den fått fart till att vi kommer hem i maj. :)

 4. Karin

  Fan vad fint! Tänk att våren kom i februari. Jag är på andra sidan jorden och hör var det ist hösten som var tidig. Vips bara så var mornarna krispiga och lemonaden byttes mot kvällsté. Ni fick nog lite av vår sommar, men ni behöver den nog bättre än oss så den fått fart till att vi kommer hem i maj. :)

 5. yasmine

  andra bilden<3 så jäkla fint.

 6. yasmine

  andra bilden<3 så jäkla fint.

 7. Beatrice

  Älskar att åka bussen förbi Gustav Adolfs nu, när hela kyrkogården lyser i gult!

 8. Beatrice

  Älskar att åka bussen förbi Gustav Adolfs nu, när hela kyrkogården lyser i gult!

Leave a comment