kamera till salu!

kamera

objektiv

minnes

Hej ni! Det råkade sig så att jag kilade iväg och köpte en Canon eos 5D mark II idag, så plötsligt ska jag göra mig av med min gamla kamera och objektiv som inte passar den nya. Är det någon i Malmötrakten som är intresserad av kamera och/eller objektiv så hittar ni min annons här. Så i framtiden ska ni få njuta av fotografier här tagna med en fullformatskamera. Är så himla glad och pirrig över detta (materiell kärlek när den är som bäst). Puss!

Comments

 1. Raghda

  Grattis, grattis, inte alls avundsjuk.

 2. Fan Club Boss

  Vilken kamera har du tagit bilderna med?

  1. emmylinnea

   nya!!!

 3. Isabelle - fotograf

  Jag sålde precis min 600d på tradera och fick en bra slant för den:)

 4. Elisabeth

  Hej! Precis läst din sydostasienguide igen då jag funderar på att resa nu till våren.. Men hela kommentatorsfältet är fullt med spam :o tänkte om det fanns någon feedback på det inlägget som fortfarande är möjligt att läsa? Kram

 5. Emma

  Vad kul! Men vart köpte du den? Trodde inte den såldes längre? Vill också ha en, men när jag väl fick tummen ur så hade den slutat att säljas :/

 6. Maria

  Åh vad kul med ny kamera!

 7. Elina

  Åh Gud va kul!!! Var köpte du den? Hur har du som student råd till det? :O // en student som också drömmer om en fullformatare…

 8. Beatrice

  Åh, är lite sugen på Sigma-objektivet, men måste överväga det ett tag till. Har funderat på deras hyfsat nya 35 mm, men det kostar 3500 just nu och det har jag inte råd med som student…

 9. maja

  GRATTIS den är bäst xxx

Leave a comment