photographicdesign

port

Hej ni! Jag tänkte bara titta in och säga att jag har skapat en gemensam portfolio/hemsida för mitt fotograferande och formgivande. Ni är hemskt välkomna att ta en titt och sprida vidare ifall ni vet någon som söker fotograf eller hjälp med formgivning i södra Sverige. Och så vill jag önska er en trevlig helg också, förstås. Puss!

Comments

 1. elsa

  oh, vad fint allt var! jag funderar på att söka till den utbildningen du går, men jag tror inte jag kommer in. har liksom inte skapat något på flera år, och när jag ser vad du har skapat tänker jag “precis sånt där vill jag kunna göra!”, men det känns inte som att jag är kreativ eller bra nog. blir liksom pepp och opepp? mycket märkligt. men ska jag satsa? var du liksom ett konstnärligt underbarn innan du började din utbildning eller har du lärt dig allt där?

 2. elsa

  oh, vad fint allt var! jag funderar på att söka till den utbildningen du går, men jag tror inte jag kommer in. har liksom inte skapat något på flera år, och när jag ser vad du har skapat tänker jag “precis sånt där vill jag kunna göra!”, men det känns inte som att jag är kreativ eller bra nog. blir liksom pepp och opepp? mycket märkligt. men ska jag satsa? var du liksom ett konstnärligt underbarn innan du började din utbildning eller har du lärt dig allt där?

 3. Nadja

  Hej! Först och främst, vilken fin blogg du har! Jag har läst den ett tag nu och den är så himla inspirerande! Sen så har jag ett förslag: ska ut och tågluffa i sommar och undrar om du kan göra en tågluffsguide (i europa)? (eller om du har gjort en förut som jag bara har missat kanske du kan länka till den)!
  Sen så undrade jag bara vilket webbhotell du använder, är det blogg.se eller något annat? Tänkte då både till bloggen och till din portfolio! Kram och hej!

  1. emmylinnea

   Hej! En tågluffsguide är faktiskt på G! Bloggen driver jag på egen portal, via one.com och portfolion har jag använt en hemsida som heter 4ormat.com till. Och tack! Kram!

 4. Nadja

  Hej! Först och främst, vilken fin blogg du har! Jag har läst den ett tag nu och den är så himla inspirerande! Sen så har jag ett förslag: ska ut och tågluffa i sommar och undrar om du kan göra en tågluffsguide (i europa)? (eller om du har gjort en förut som jag bara har missat kanske du kan länka till den)!
  Sen så undrade jag bara vilket webbhotell du använder, är det blogg.se eller något annat? Tänkte då både till bloggen och till din portfolio! Kram och hej!

  1. emmylinnea

   Hej! En tågluffsguide är faktiskt på G! Bloggen driver jag på egen portal, via one.com och portfolion har jag använt en hemsida som heter 4ormat.com till. Och tack! Kram!

 5. Beatrice

  Perfekt portfolio. Bland de bättre jag sett.

 6. Beatrice

  Perfekt portfolio. Bland de bättre jag sett.

 7. Emilia

  Får gåshud när jag tittar på dina bilder.

 8. Emilia

  Får gåshud när jag tittar på dina bilder.

 9. frida

  åh va kul. dina bilder är så grymt fina

 10. frida

  åh va kul. dina bilder är så grymt fina

Leave a comment