4.5 minuter Roskilde

*http://vimeo.com/102030097*

Jag filmade lite småklipp på Roskilde så på bussen upp mot Norge klippte jag ihop det till en film. Jag känner fortfarande att jag har en hel del att lära kring filmande, inte minst att kunna manövrera mellan att fota/filma utan att fastna för mycket i det ena eller andra. Märkte till exempel att jag mest filmade under konserter, men tänkte att det i vilket fall kunde vara kul att visa lite för er hur delar av min festival såg ut. Filmandet och klippandet är, trots vissa kunskapsbrister från min sida, väldigt roligt och utmanande och känns som något jag verkligen vill lära mig mer kring. Det går ju inte att komma ifrån att vissa situationer/känslor emellanåt inte gör sig rättvisa i enbart fruset format, och då är det väldigt användbart att kunna använda sig av rörlig bild också.

Comments

 1. Sophia

  Åh vad fint det blev, och vad lurig jag ser ut haha! Längtar tillbaka. Puss!

 2. Sophia

  Åh vad fint det blev, och vad lurig jag ser ut haha! Längtar tillbaka. Puss!

 3. Sophia

  Åh vad fint det blev, och vad lurig jag ser ut haha! Längtar tillbaka. Puss!

 4. kråkis

  så himla fint Emmy!

 5. kråkis

  så himla fint Emmy!

 6. kråkis

  så himla fint Emmy!

 7. Sofia

  Detta gör mig så glad på livet! Ni verkar ha det så härligt, du och dina vänner!

 8. Sofia

  Detta gör mig så glad på livet! Ni verkar ha det så härligt, du och dina vänner!

 9. Sofia

  Detta gör mig så glad på livet! Ni verkar ha det så härligt, du och dina vänner!

 10. Ellen

  Such a great video!

  I am always just watching your pictures because I just do not understand a bit of swedish!
  Your a tough girl. And your friends, too!

  :)

 11. Ellen

  Such a great video!

  I am always just watching your pictures because I just do not understand a bit of swedish!
  Your a tough girl. And your friends, too!

  :)

 12. Ellen

  Such a great video!

  I am always just watching your pictures because I just do not understand a bit of swedish!
  Your a tough girl. And your friends, too!

  :)

 13. kaneli

  Jätteduktigt ju!

 14. kaneli

  Jätteduktigt ju!

 15. Emilia

  älskar känslan i filmen! hur får du så snygga färger?
  har själv försökt att redigera men får inte till det så bra och så som jag vill! har du några tips? :)

 16. Emilia

  älskar känslan i filmen! hur får du så snygga färger?
  har själv försökt att redigera men får inte till det så bra och så som jag vill! har du några tips? :)

 17. Emilia

  älskar känslan i filmen! hur får du så snygga färger?
  har själv försökt att redigera men får inte till det så bra och så som jag vill! har du några tips? :)

 18. Beatrice

  Önskar att jag hade fått kläm på det där med film, men det går sådär. Vad använder du att klippa i? För jag känner att iMovie verkligen inte alls funkar. Och vad redigerar du video i? För det känns som att det kan behövas redigering ibland, men jag har inte riktigt förstått iMovie, eller om det ens går att göra där…

 19. Beatrice

  Önskar att jag hade fått kläm på det där med film, men det går sådär. Vad använder du att klippa i? För jag känner att iMovie verkligen inte alls funkar. Och vad redigerar du video i? För det känns som att det kan behövas redigering ibland, men jag har inte riktigt förstått iMovie, eller om det ens går att göra där…

 20. Beatrice

  Önskar att jag hade fått kläm på det där med film, men det går sådär. Vad använder du att klippa i? För jag känner att iMovie verkligen inte alls funkar. Och vad redigerar du video i? För det känns som att det kan behövas redigering ibland, men jag har inte riktigt förstått iMovie, eller om det ens går att göra där…

 21. Josefine

  Jag är frälst.
  Oerhört glad att jag har hittat din fantastiska blogg. Så mycket fina bilder, så mycket inspiration. Tack.

 22. Josefine

  Jag är frälst.
  Oerhört glad att jag har hittat din fantastiska blogg. Så mycket fina bilder, så mycket inspiration. Tack.

Leave a comment