Roskilde – kvällssol och dammiga konserter

litenIMG_7672

litenIMG_7656

litenIMG_7651

litenIMG_7667

litenIMG_7681

litenIMG_7694

litenIMG_7698

litenIMG_7699

litenIMG_7705

litenIMG_7715

litenIMG_7719

litenIMG_7717

Fredagskvällen på Roskilde var så himla idyllisk med mysiga konserter, kortspelande med min vapendragare, kvällssol från himmelriket och slutligen solnedgång över campingen som vi konstaterade såg ytterst märkligt ut för obekanta ögon. Tänk om man aldrig sett ett campingområde på en festival förut, och kastades in i denna värld. Vad skulle man då tro? Att vi hamnat i framtiden, att världen höll på att gå under, att det enda möjliga hemmet var i tält, att människorna liksom gett upp att på något sätt ta hand om jorden och slängde skräp och gjorde sina behov mitt framför nosen, att den enda föda som fanns kvar på jorden var öl, sprit och nachos och att det enda människorna gjorde för att orka stå ut med tillvaron var att supa sig redlöst fulla och dansa nätterna igenom. Ja, vem vet? Du märkliga, skitiga, fantastiska festivalvärld.

Comments

 1. Jennifer

  Valdigt valdigt vackert. Vad ar det for kamera du fotar med?

 2. Jennifer

  Valdigt valdigt vackert. Vad ar det for kamera du fotar med?

 3. Jennifer

  Valdigt valdigt vackert. Vad ar det for kamera du fotar med?

 4. Rebecca

  men åh :( n

 5. Rebecca

  men åh :( n

 6. Jessica

  Ser så där festivalmysigt ut!

 7. Jessica

  Ser så där festivalmysigt ut!

 8. maria

  Men åh så fina bilder!!

 9. maria

  Men åh så fina bilder!!

 10. maria

  Men åh så fina bilder!!

Leave a comment