FINA DAMER

damer

damer2

Lise är äntligen hemkommen från Norge, och dessutom i Skåne på besök denna veckan. Så vi har hälsat på henne i hennes stuga i Viken, besökt Mölle och Kullaberg och ska njuta av Köpenhamn och Malmö i veckan. Utan tvekan bästa möjliga start på sista sommarlovsveckan, och jag ska göra allt i min makt för att försöka njuta så mycket som möjligt istället för att bara fokusera på nervositetfjärilarna i magen. Ihh.

Comments

 1. Malin Svensson

  ÅÅÅH Jag måste fråga dig vad du har som en kameraväska, jag blir snart tokig på alla mina saker som ligger överallt men jag vet inte vad jag ska ha för någon bra kameraväska som rymmer ALLT! Har du några tips?!?!?! Gö gärna ett inlägg om det :D

  Mvh Malin :)

 2. Malin Svensson

  ÅÅÅH Jag måste fråga dig vad du har som en kameraväska, jag blir snart tokig på alla mina saker som ligger överallt men jag vet inte vad jag ska ha för någon bra kameraväska som rymmer ALLT! Har du några tips?!?!?! Gö gärna ett inlägg om det :D

  Mvh Malin :)

 3. hedvig

  MEN vad fint!! och ska bli så spännande att läsa om din praktik… om du kommer skriva nåt om den haha:)

 4. Beatrice

  Heh, med risk för att låta som världens stalker, men visst satt ni på ett tåg norrut från Triangeln runt 11 i lördags? Stod en bit bort på perrongen och såg dig och din kompis, men vågade inte riktigt gå fram och hälsa. Dock kul att se dig i verkliga livet!

 5. Beatrice

  Heh, med risk för att låta som världens stalker, men visst satt ni på ett tåg norrut från Triangeln runt 11 i lördags? Stod en bit bort på perrongen och såg dig och din kompis, men vågade inte riktigt gå fram och hälsa. Dock kul att se dig i verkliga livet!

 6. Tove

  Din blogg är underbar..

 7. Tove

  Din blogg är underbar..

 8. Rebecca

  meeen va snygg gul regnjacka!! vart hittar man den:O

 9. Rebecca

  meeen va snygg gul regnjacka!! vart hittar man den:O

 10. Fanny

  Den översta bilden till vänster måste vara från krukmakeriet/caféet i Mölle va? Jag var också där i helgen då min kompis Kajsa jobbar där. Mysigt ställe!

 11. elin

  alltså dina bilder är så sjukt fina!

 12. elin

  alltså dina bilder är så sjukt fina!

Leave a comment