SOFIA

litenramIMG_9789

litenIMG_9787

Åkte till Köpenhamn med denna ljuva dam häromdagen. Min arbetskompanjon och trogne följeslagare genom så otroligt många skoldagar och projekt. I våras spenderade vi mer tid ihop än med våra karlar och turnerade från café till café och följde varandra genom alla olika stadier av prestationsångest, hybris, pessimism, nervositet, glädje och lättnad. En extremt bra samarbetspartner och vän med andra ord, och en gång för alla fick vi firat vårt lyckade projekt med god mat och rödvin i Köpenhamn (mer om projektet få ni nog veta en annan gång).

Comments

 1. Rebecca

  åååågåhhh snygg

 2. Rebecca

  åååågåhhh snygg

 3. Rebecca

  åååågåhhh snygg

 4. Jessica

  Underbara Köpenhamn! Älskar den staden :)

 5. Jessica

  Underbara Köpenhamn! Älskar den staden :)

 6. Jessica

  Underbara Köpenhamn! Älskar den staden :)

 7. hedvig

  alltså åh vad fint!!!

 8. hedvig

  alltså åh vad fint!!!

 9. Tove

  Din blogg är helt fantastisk <3

 10. Tove

  Din blogg är helt fantastisk <3

 11. Jo

  snygging! Var käkade ni?

 12. Jo

  snygging! Var käkade ni?

 13. Jo

  snygging! Var käkade ni?

 14. Ruth

  I totally agree with Evamaria. I also keep coming back and I also don’t understand what’s written. Bautifull pictures…I was thinking ‘see needs a transelation-button or something like that….’ But, that also that away the mistery…..

 15. Ruth

  I totally agree with Evamaria. I also keep coming back and I also don’t understand what’s written. Bautifull pictures…I was thinking ‘see needs a transelation-button or something like that….’ But, that also that away the mistery…..

 16. Břízinka

  She is extraordinary!

 17. Břízinka

  She is extraordinary!

 18. Břízinka

  She is extraordinary!

 19. Evamaria

  I recently found your blog and I don’t understand Swedish at all, but I really like your photography so I keep coming back to see the photos you take. I think your photographs have unique style and they always look warm and cozy. <3

  Lost in the Wardrobe

  1. Ruth

   YES! I agree with you. It is addictive ;)

Leave a comment