Nimis

liten_IMG_3132

liten_IMG_3142

liten_IMG_3145

liten_IMG_3147

liten_IMG_3153

liten_IMG_3159

liten_IMG_3162

Sista veckan på min semester ringde mamma och frågade om jag ville hänga med mamma och pappa på en liten spontan skånetur. Jag sa förstås ja, dels för att det alltid är fint med utflykter men främst för att det var så längesen vi tre gjorde en resa ihop, bara vi tre. Bland annat svängde vi förbi Nimis, vilket verkligen var på tiden att vi fick se. Så himla hisnande bygge. Minus för tusen turister och slippriga backar, men i övrigt var det en väldigt häftig upplevelse.

Comments

  1. linnea

    så häftigt ställe. måste åka dit någon gång. du åker alltid till så spännande och fina platser. är det lätt att hitta dit? kram

  2. Tovvsan

    häftiga bilder!

  3. Klara

    Fint med föräldrahäng bara sådär ibland! Ljuset i andra bilden är magiskt.

Leave a comment