wow 2 !!1!!!11!!!!!!1

liten_IMG_3467

liten_IMG_3448

liten_IMG_3479-2

liten_IMG_3507

liten_IMG_3514

liten_IMG_3519

blogg_IMG_1580

(klicka in på vimeos sida om ni vill se filmen i HD – rekommenderas!)

Sista lasset från wow (fotade och filmade bara de två första dagarna pga überregn den sista dagen. Är dock evigt tacksam att jag var smart nog att lämna in kameran i garderoben istället för att ta med den in, så den är fullt fungerande idag. I nödlägen funkar faktiskt mobilen utmärkt den också (som förevigade den sista bilden). Filmen består för övrigt till 90% av klipp från dansanta konserter, blir alltid lite sur på mig själv i efterhand att jag har glömt bort att filma mer. Men jag tröstar mig med att det är ett tecken på att jag hade riktigt, riktigt kul (= glömde helt bort att dokumentera). Och även om det bara är en liten del av festivalen som hamnade på film tycker i alla fall jag att det är lite extra kul att kolla på filmklipp från just festivaler, eftersom själva ljudupplevelsen är en så himla stor del av det. Tack å adjö wow för den här gången, jag kommer tillbaka nästa år.

Comments

  1. Andy

    Sjukt fina bilder Emmy! Du är grym på svartvitt!

  2. maria

    Men guuud vad härligt! Var där sista dagen, i ösregnet haha. men fint vare ändå

  3. rebecca

    åh va fina bilder!!! hoppas du hade jätteskoJ!

Leave a comment