ett hej

liten_IMG_4200-2

Hej ni,

jag tror att ni kan se mönstret lika tydligt som jag: Det läggs allt mindre tid och energi på denna dammiga och gamla, men ack så kära blogg. Anledningen är enkel: Livet är ett tidspussel och bloggen blir nedprioriterad. Och även om det egentligen är ett tecken på att jag har fullt upp med viktiga, roliga och vardagliga saker kan jag inte låta bli att tycka det är riktigt tråkigt att det blivit så här. Men samtidigt är ekvationen ganska enkel: Jag arbetar heltid, pendlar två timmar om dagen, tränar och har vänner + familj + pojkvän + ett hem att hinna med i första hand. Det var så mycket enklare att få tid med bloggen så länge jag pluggade och hade större frihet över min tid.

Jag har funderat fram och tillbaka och tänkt att en kanske bara borde klippa navelsträngen. Säga tusen miljoner tack niga bocka och säga adjö här och bara fokusera på allt annat. Samtidigt känns det heller inte helt rätt, för jag trivs ju fortfarande här. Även om jag inte hälsar på lika ofta längre. Och efter åtta års (!) bloggande hade det helt ärligt känts lite konstigt att inte alls ha något med detta att göra längre.

Så: slutsatsen blev att nej, det hade känts både onödigt och tomt att stänga ner här helt och hållet. Men aktiviteten kommer att fortsätta vara sporadisk – och jag hoppas ni förstår det och kan gå med på att bloggen blir allt mindre en vardagsblogg och allt mer en renodlad fotoblogg. Kanske sker det någon form av förändring med bloggens format när jag figurerat ut vad som känns bäst. Men tills vidare får det tuffa vidare här.

Tack tack till er som fortfarande kikar in här emellanåt, ni ska veta att vartenda besök gör mig otroligt glad.

Vi hörs snart igen, men tills dess – ha det fint,

Emmy

Comments

 1. Friv

  Thanks! Nice

 2. abulqair

  nice house great article thank u for sharing

 3. Play gmod

  This is very interesting content! I have thoroughly enjoyed reading your points and have come to the conclusion that you are right about many of them.

 4. snake

  You only live once, but if you do it right, once is enough

 5. quotes about love

  To all the true lovers: Your unconditional love is the reason why flowers bloom. To all the beloveds: You are the reason why the universe came into existence

 6. stardew valley wiki

  A woman who truly loves you will be angry at you for so many things but will always be there to stick around

 7. manny pacquiao

  I learned that people leave. Even if they have promised a thousand times that they won’t.

 8. chinese food near me

  Love involves a peculiar unfathomable combination of understanding and misunderstanding.

 9. fishdom

  Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts

 10. mutant fighting cup 2

  If you don’t stand for something you will fall for anything

 11. powerpuff yourself

  If you tell the truth, you don’t have to remember anything

 12. zumbi tsunami

  There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle

 13. keyresult

  information shared to us is great

 14. hiall

  nice post and great information shared

 15. unblocked games

  I just want to say thanks for your wonderful post, it is contain a lot of knowledge and information that i needed right now. You really help me out my friend, thanks !

 16. sudoku online

  I am very much pleased with the contents you have mentioned. I wanted to thank you for this great article.

 17. yoob games

  Posts shared useful information and meaningful life, I’m glad to be reading this article and hope to soon learn the next article.

 18. 8ballpool

  You did really awesome job. I really like and appreciated your work. I have found so many useful and informative articles. Continue sharing…..

 19. halloween

  Thank you for advices, I decided to get second degree and your site became very helpful in my situation.

 20. animaljam

  I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing.

 21. cool math

  Thank you for your post, I look for such article along time, today i find it finally. this post give me lots of advise it is very useful for me

 22. happy wheels demo

  An incredible article you write, very very interesting and informative … I hope you will keep writing articles as good as this, so I gained extensive insight … thanks.!!!

 23. happy wheels

  I enjoyed over read your blog post. Your blog have nice information, I got good ideas from this amazing blog. I am always searching like this type blog post. I hope I will see again..

 24. Maiken

  Även jag har följt din blogg i flera år och blir alltid lika glad varje gång jag tittar in! Allt från helt FANTASTISKA bilder, till reseguider och tips och info om olika länder och små pärlor man inte borde missa om man skall resa till dessa ställen. Så länge du inte slutar blogga blir jag glad! Ha en underbar helg, fina du!

 25. Government Jobs

  Nice Information in the post

 26. Matilda

  Det gör absolut ingenting om det skulle gå lite tid mellan inläggen, de är så himla bra! Din blogg är en sån liten pärla i det enorma flödet på internet.

 27. Jessika

  Åh har följt dig så länge jag kan minnas och jag fullkomligt älskar din blogg. Ditt sätt att skriva, ta bilder och hela stämningen på bloggen är utöver det vanliga. Det är någon sorts magi! Det hade varit hemskt tråkigt om du bestämde dig för att lägga ner den och jag är oerhört glad att du bestämde dig för att inte göra det! Om jag pratar för min del så spelar det ingen roll om du lägger upp varje dag eller sporadiskt lite då och då. För varje gång du lägger upp, då levererar du den där magin och det gör varje väntan väl värd! Du får lägga upp hur sällan som helst och jag kommer aldrig sluta att följa din blogg för jag har aldrig hittat en blogg som jag har tyckt om så mycket som den här! <3

 28. Camilla

  Du har verkligen varit en inspirationskälla för mig, många år tillbaka! Märklig känsla men det känns lite som att jag känner dig på sätt och vis, trots att vi aldrig har träffats.
  Dina bilder förmedlar så oerhört mycket känsla och man inser att där finns såå mycket omtanke bakom. Fortsätt att göra det du gör! Lev livet, pussa på pojken, åk på tågluffsäventyr, strosa på vackra gator, prioritera familjen, plocka blåa bär, njut av de små guldklimparna och så när du orkar/vill/hinner/kan så släng upp en liten uppdatering här. Vi finns kvar. I vått och torrt och stort och smått.

 29. Ann

  Men man blir ack så glad när det väl blir uppdatering! Hur lång tid det går emellan spelar inte så stor roll.

 30. Alexandra

  Åh, jag har följt dig och bloggen typ sedan urminnes tider och små glimtar av ditt liv är ju fortfarande största guldkornen i cypervärlden <3

  Va rädd om dig å livet så ses vi när vi ses!

 31. Amanda

  Din blogg är guld även om du inte uppdaterar varje dag, gör det som känns bäst.
  Tänkte höra om du har några grymma köpenhamnstips på lager? Ska nämligen dit nästa helg med min pojkvän så skulle vara fint med tips på saker man inte får missa.
  Wishing you the best.

 32. Govt Jobs

  Awesome information in the post

 33. Emma

  Klumpen i magen när jag läste att du tänkte klippa navelsträngen! Vi saknar dig men lämna oss inte, vi förstår! <3

 34. Thea

  Åh, snille Emmy, legg aldri ned din blogg! Du har gjennom mange år ikke bare vært en av mine største kilder til inspirasjon, du har også vært et forbilde for meg! Blir like glad hver gang jeg kikker inn her og et nytt innlegg er oppe, du er simply the best <3

 35. Mathilda

  Jag har följt dig under många år och skrattat, gråtit och inspirerats. När jag vågade gå fram till dig på valborg i stadsparken i Lund för några år sedan och fick en kram är fortfarande något som gör mig glad att tänka på. Hoppas att du fortsätter att lägga ut något då och då, jag kommer fortsätta att titta in här!

 36. Sarah

  Hej Emmy, I regularly visit your blog although I can’t speak Swedish – but with a little help from Googe Translate I can have a little glimpse of your life, too.. Of all the blogs I know I find your photos the most refreshing! That being said I’m really glad you’ll continue posting, even if it’s less frequent. That’s no problem at all :) Greetings from Germany, Sarah

 37. Lovisa

  Ja, fortsätt såhär! Det är så trevligt med uppdateringar då och då. Lite som julafton men oftare :).
  Puss

 38. rebecca

  <333333333 heja heja!

 39. Leonora

  Blev alldeles förstörd när jag läste stycket om att du skulle säga tack och bock! Sen lättad när jag läste nästa stycke. Du får inte lägga ner! Superfin plats det här ju.

 40. Rebecca

  Åh är så glad att du stannar kvar!

 41. Sofia

  Usch, hjärtklappningen jag fick när jag bara hade läst halva stycket och trodde nedläggning var ett faktum! Kommer i alla fall vara glad för de gånger du bloggar, om det än så bara blir en gång om året. Men som tur är har du ju ett havsdjupt arkiv man kan kika in i om man vill bli inspirerad!

 42. JOSEFIN B

  Vill bara säga att jag följt dig i flera, flera år, sedan 2009 tror jag. Jag alltid älskat din blogg och dina bilder! Du är så duktig. Blir alltid glad när du uppdaterar bloggen. KRAM

 43. Linn

  Bara något inlägg i månaden glädjer mer än du tror ! <3

 44. Frånvaggantillgraven

  Ingen press men LÄGG INTE NER för fän! ;) Nä men här har du en själ till som
  Älskar bloggen och blir glad över varje inlägg, oavsett tidsmellanrum. <3

 45. alma

  Jag har följt dig väldigt länge, från gymnasietiden när du och Kajsa hängde hela tiden och ni hade en massa färgglada klockor som jag också ville ha. Jag är glad att du inte stänger ner, fortsätt gärna titta in nu och då för den här bloggen gör mig väldigt glad och det har den gjort länge!

 46. Ida

  åhh din blog er simpelthen min yndlings og du er så dygtig en fotograf, meget inspirerende! håber du bliver ved, selvom det ikke bliver så ofte :)

 47. Emilia

  Har följt dig sedan 2009 och du har alltid och kommer alltid att vara min absoluta favorit!
  Du har inspirerat mig enormt genom hur du fotar och blir alltid lika glad när du har skrivit något nytt här!

  Men förstår verkligen att det inte är någon prioritet, kommer ändå bli lika glad när det dyker upp något! Vare sig om det är en gång i månaden eller en gång per år.

  Tusen kramar!

 48. Alva

  ÄLSKAR DIN BLOGG LÄGG ALDRIG NER!! förstår att det inte är prio ett och tycker mest att varje inlägg är de bästa och att uppdateringen är sporadisk gör absolut ingenting!!!! kram <3<3

 49. Fan Club Boss

  Helt ok att du bara gör det du hinner men fortsätter ändå. Du är bäst!

 50. Nastasja

  Är så hemskt dålig på på att kommentera men din blogg är i alla fall guld och världsklass och allt. Blir glad när det dyker upp ett inlägg. Det är fint att livet är busy ändå! Kram påre

Leave a comment