Söderåsen september 2015

liten_IMG_3808

liten_IMG_3897

liten_IMG_3972

liten_IMG_3847

Men alltså. Hur fina är inte ni?

Kan bara tacka och bocka och niga mitt djupaste för alla kommentarer på inlägget nedan. Ni ger mig så oerhört mycket kärlek, bekräftelse och positiva energier att jag tänker att jag är helt dum i huvudet som ens tänkt tanken att stänga ner här. Så jävla, jävla fint.

Comments

 1. Josefina

  Vilka fantastiska bilder! Vilken kamera har du fotat med? Är det analogt eller digitalt? :)

 2. Emilia

  Så oerhört vackert! Du inspirerar mig så mycket ska du veta!

 3. nina

  ahhh HUR kan du vara så bra på att fota?? känslan i alla bilder + den fantastiska redigeringen är på topp!

 4. Agnes

  Vilka bilder! Sagolika!

 5. ISA

  och du ger ju oss så himla fina bilder jööö. winwin ;)

 6. Lovisa

  Även jag fick en klump i magen när jag läste första raderna på förra inlägget, helt okej för mig att kunna gå in här och ibland få se sådana här fina bilder, men lägg aldrig ner! Snälla. Dina foton innehåller en magi och de är fulla av känslor, därför har jag läst din blogg sen nån gång kring 2009 och jag kommer fortsätta :)

 7. JOSEFIN B

  åh vilka fina bilder <3 så mycket känslor i dem!

 8. Johanna

  Helt magiska bilder!

 9. Hanna

  åh så mysiga bilder!

Leave a comment