sommarrullen

liten_Skanningsbild-3

liten_Skanningsbild-13

Äntligen har jag fått tummen ur och fått sommarens analoga rulle framkallad. Det finns trots allt det något väldigt charmigt med att vänta så länge med att framkalla bilder att man helt glömt bort vad man har fyllt rullen med. Denna gång blev det många glada överraskningar, såsom smålandsdopp, försommarkärlek och båthäng. På samma gång som jag kollar igenom sommarögonblicken inser jag med ett litet sting i hjärtat att vi har satt punkt för sommaren för denna gången. Nåja, ska inte klaga – hösten ser ut att kunna bli fin den också.

Comments

  1. Alana

    Du har ju helt klart haft en bra sommar kan jag se! Det är kul att det fortfarande finns folk som framkallar foton analogt, de flesta verkar välja att framkalla digitala bilder nuförtiden.

  2. ISA

    analoga bilder blir ju så balla med! superfint verkar du haft det :))

Leave a comment