12 kvm krypin

liten_IMG_4696

Nu har jag börjat göra mig hemma så smått i mitt lilla rum i Köpenhamn, så jag tänkte att det hade vart kul att visa er. När man kikar in genom dörren ser man detta – min lilla köks/skrivbordplats med plats för 1 st gäst.

liten_IMG_4705

Här sitter jag precis just nu. Fast omsluten av mörker, eftersom det är så illa nowdays att det till och med är mörkt innan jag lämnar jobbet. Suck.

liten_IMG_4714

Vrider man huvudet till vänster får man syn på detta. Mest en säng egentligen, men också ett stort fönster inringat i en ljusgrå ram. Och så en bit OSB-skiva som ska få agera anslagstavla, då jag inte vågar sätta upp något på väggarna.

liten_IMG_4717

I fönsterkarmen ryms saker som böcker, växter och vattenglas.

liten_IMG_4729

Och kikar man ut genom fönstret ser man detta fina <3

liten_IMG_4737

På en liten byrå vid sängen ligger ett antal kära i platt format som ska upp på tavlan tids nog. Till höger om skrivbordet står en stor garderob där jag gömmer alla mina resväskor och i övrigt består 80% av markytan av min stora dubbelsäng, som jag vaknar diagonalt i varje morgon. Behöver nog sällskap i den (kom hit Martin!).

Det var det hela! Jag ska låta några fler växter flytta in (det behövs verkligen så här års), men mer tid och pengar ska jag då inte lägga på att boa in mig här, eftersom jag bara har rummet fram tills nyår (det är så bostadsmarknaden funkar i Köpenhamn…).

Comments

 1. chris za

  all your pictures are so great? don’t you mind me asking what camera do you use?

 2. Evelyn

  fint rum!! var är stolen ifrån? :)

  1. emmylinnea

   Second hand tyvärr. Men tack!!!!

 3. June

  Looks amazing! Even with so little room. :)

 4. Anna

  Hej!
  Älskar din blogg och får så mycket inspiration av den (lät lite creepy, men ta det som en komplimang haha)! Nu är det så att jag förmodligen ska till sydostasien i vinter så har läst din guide och allt sånt där. Har även varit ytterligare lite creepy och hittat din gamla blogg och läst inläggen från när ni var där haha. Men kan du inte lägga upp lite fler bilder därifrån? Förstår att det kanske känns konstigt när det var så längesedan men det hade varit såå roligt! Bilder från Koh Rong hade särskilt uppskattats, tycker det verkar så himla grymt! Ha en bra dag!

 5. Frida Lundgren

  Hur fint då!! (och haha vad är grejen med att en inte kan kommentera om kommentaren är för kort?)

 6. Emilia

  så himla fint!

 7. ISA

  golvet alltså <3 eller hela alltet egentligen!

Leave a comment