Viken → Köpenhamn

kph

Det allra senaste som fångats av min mobilkamera är dessa två världar, som är så geografisk tätt inpå men så mentalt långt ifrån varandra. Stughäng med mitt livs tjejgäng i de vackraste delar av Skåne, med mat rödvin promenader och ljusa morgnar till kånkande och uppackande av ett fåtal ägodelar i ett litet rum i Köpenhamn. Här är inte stort men här finns allt det nödvändiga (dator, en bra bok, en stor mjuk säng och några klädesplagg). Förutom alla som jag tycker om som är kvar i Sverige, men det är en kategori för sig själv. Runt hörnet finns kaffebarer restauranger barer butiker som jag längtar efter att få upptäcka. Men än så länge håller jag mig på mina trygga tolv kvadratmeter, kokar en kopp te till och packar upp de sista sakerna ur väskan. Jag ska bara känna mig lite, lite hemma först, innan jag kan låta Köpenhamn ta mig ned storm i ett par månader. Snart så.

Jag tänkte även passa på att fråga er ifall det är någon av er som bor i Köpenhamn, och är sugen på att ta en öl/en kopp te/ett glas vin en kväll? Jag behöver både nya vänner och tips på bra ställen att hänga på. Skicka iväg ett mail i så fall vetja, till bloggemmylinnea@gmail.com.

Knus

Comments

  1. Marlene

    Jeg fant bloggen din for en liten stund tilbake, og har ikke hatt tid til å lese så mye etter det så jeg tror jeg mangler ett innlegg i mellom her som jeg kommer tilbake til senere. Håper du kommer til å trives i København, og får hjemmefølelsen!

  2. Ida

    jeg bor også i København, og synes det kunne være sjovt at mødes! sender dig lige en mail :)

  3. rebecca

    jeg bor i københavn og har fulgt din blog så længe jeg kan huske, at jeg har læst blogs – så jeg kunne såklart være frisk på en øl eller to en aften! jeg sender en mail :)

Leave a comment