Köpenhamnshelg

liten_IMG_2740
Jag har haft en fullkomlig panghelg i Köpenhamn, och eftersom jag äntligen haft lite utrymme ledigt i mobilen gick mobilkameran varm. Egentligen började allt det fina redan i fredags, men då fotade jag inte ett dugg så vi spolar fram till lördag morgon. Då vaknade jag upp bredvid Malin och fick äntligen min skrubb dränkt i solljus. Gjorde sig mycket, mycket bra.

liten_IMG_2656
Senare vinkade jag adjö till Malin och plockade istället upp Martin. Vi gick till en asiatisk butik som ligger precis nedanför mig och köpte ingredienser till sushi. Det blev massa massa mat och vi tryckte i oss precis alltihop, kollade på så mycket bättre och sen somnade Martin på min arm.

liten_IMG_2654
I morse gick vaknade vi till solsken och kilade ner till Dyrehaven på Sønder boulevard och käkade brunch. Rekommenderas varmt om ni skulle svänga förbi Köpenhamn en dag! Sen spatserade vi vidare och hamnade till sist i palmhuset i botaniska trädgården.

liten_IMG_2734
Där var fuktigt och mycket folk men meeget vackert.

liten_IMG_2717
Fatta att vi har varit ihop i ca 2,5 år?! Tycker SÅ mycket om na och vi har så jävla kul ihop.

liten_IMG_2736
Sen spatserade vi vidare, pekade och ååhade åt alla fina hus och gator, drack gratiskaffe och strosade omkring tills jag lämnade tillbaka honom till Sverige igen. Mkt mkt mkt fin helg och jag önskar att Martin var här precis varje dag.

Comments

 1. katarina

  älskar din estetik. så snyggt verkligen.

 2. Jakob Andersson

  Så himla mysigt. Varje gång jag kikar in här så saknar jag ihjäl mig (och även andra dagar såklart!) efter dig fina själsfrände. Du, ni, borde bo här istället. Kom till Stockholm!

 3. Anna María

  Vilken fin helg! Är så himla förtjust i Köpenhamn och drömmer om att jag bor där ibland.

 4. rebecca

  åh va fina bilder!!!

 5. rebecca

  åh, vart är lakanen ifrån?

 6. Emilia

  så fin helg! och dina bilder!

 7. ISA

  Det låter ju helt optimalt! vill bo i husen där längst ner till vänster, så fina!

 8. Kristine

  Ser ut som ei virkelig trivelig helg! Skal jeg til København noen gang (og det håper jeg da), skal jeg definitivt ta turen til botanisk hage!

Leave a comment