Dagsljuskalender 2016

IMG_2917 kopi

IMG_2912 kopi

Det är ju fullkomligt förskräckligt att jag inte har fått till bättre bilder, men detta får duga. Poängen är hur som haver att jag ska stå på Mitt Möllans julmarknad, i Malmö, denna helgen och sälja min kära lilla (eller rättare sagt, megastora) kalender, som inte bara är en vanlig kalender, utan som även visualiserar dagsljusets utveckling i Malmö år 2016.

Kalendern kommer säljas i två upplagor; en svart och en i färg. De är 90×90 cm stora och kostar 400 kr. Blir det något över efter marknaden tänker jag att jag kan skicka dem på post också, om det finns någon av er som är intresserad och inte har möjlighet att komma till Malmö i helgen. (Kom ihåg bara att kalendern gäller visar dagsljuset i Malmö, så att ni som kommer från nordligare breddgrader inte blir förvirrade om den inte stämmer exakt överens med hur det ser ut hos er).

Marknaden är öppen 11-17 både lördag och söndag, och den brukar vara riktigt bra kan jag skvallra om. Bästa stället att handla årets lokalproducerade julklappar!

Hoppas vi ses i helgen!

Comments

 1. Klara

  Hej! Jag undrar ifall det finns en chans att köpa den här? Tycker verkligen den är ascool.

 2. Elvira

  Åh skulle verkligen vilja köpa en i färg å ha på vägen, går det att få postar? <3

 3. Tora

  Mmmmmh love it! Jag är jätteintresserad om det blir något ex över, bra julklapp till sig själv och ens vägg.

 4. Anna María

  Så himla fin och kul idé! Plus väldigt kul att ha och jämföra med dagsljuset.

 5. Agnes

  Åh men vad cool! En sådan här måste jag ju inskaffa om inte till mig så till någon annan i julklapp!

Leave a comment