dubbelmiddag

red_IMG_5462

red_IMG_5466

Förra söndagen ville jag och Martin laga käk ihop, men var sugna på att laga olika saker. Då bestämde vi oss för den diplomatiska lösningen att göra en rätt var och bjussa varandra. Martin frågade flera gånger om det var en tävling (“visst är det här inte en tävling?” “Är du SÄKER på att vi inte tävlar mot varandra?”), men det var det ju ICKE såklart. Jag hade fått en skum craving på rårakor, så det gjorde jag, med vegetarisk rom, gräddfil och rödlök. Martin lagade jordärtkockssoppa med vitt vin och jordärtskockor (förstås). Det var ett mycket lyckat koncept, man anstränger sig ju alltid lite extra när man ska *bjussa nån annan på mat*. Har även hört vänner som pluggar som gjort samma sak, dvs att man går ihop (minst) två och lagar var sin rätt och sedan gör matlådor av alltihopa och tar häften av varje rätt var. Hälften så mycket arbete och säkert dubbelt så trevligt. Tips tips!

Comments

  1. maya

    Hej. Vilka fina tallrikar du serverar soppan på – vet du vad det är för märke eller har den nån stämpel under?

Leave a comment