Humlebækgade

liten_IMG_0525

liten_IMG_3308

liten_IMG_3299

liten_IMG_0429

Så blev jag visst Köpenhamnsbo på riktigt, till slut. Det mest bara blev så. Plötsligt stod jag med ett för bra boendeerbjudande för att ens kunna fundera på att tacka nej, och i kombination med att beslutet kring ID-kontrollerna på Kastrup togs var det inte längre något snack om saken.

Här finns: Knarriga trägolv, ett eget rum och ett eget kök (+ badrum men det är så litet så det räknas knappt), en väg som tar mig till jobbet på 15 minuter på cykel, stora fönster som vetter mot innergården, nya spännande gator, situationer, barer, människor och minnen som väntar på att skapas.

Här finns inte: Martin, mina vänner i Sverige, havremjölk, gator som jag skulle kunna ramla hem på om jag så blundade, Malmö-hemmet, en bubblande feministisk rörelse, naturlig trygghet.

Lovar att visa fler bilder på mitt bo när helgen bjuder på dagsljus.

Comments

 1. nina

  åh men hur fint!!!!!?

 2. ISA

  Det ser iallafall myspys ut! och du är modig tycker jag som tar chansen, malmö är alltid kvar vet du <3

 3. Hej Emmy!

  Vi trillade förbi ditt inlägg – grattis till nya lägenheten. Om du får hemlängtan så kan vi trösta dig med att Oatly finns på Irma.

  Kärlek,
  Sara och resten av gänget på Oatly

 4. Ebba

  Så jäkla fint!! Men förstår verkligen om du känner dig kluven liksom! Så svårt det där med att vara på en ny mysig spännande plats men ändå sakna det en hade innan

 5. Kristine

  Grattis! Det ser virkelig fint ut :)

Leave a comment