Kroatien pt. 1

IMG_3022

IMG_3003

IMG_3016

IMG_2999

IMG_2980

IMG_2973-2

IMG_2985

Okej, ca ett halvt år för sent, men här kommer i alla fall ett lass från min och Martins Montenegro/Kroatienresa. Och nu har vi hamnat i… *trumvirvel*… Kroatien! Vi tog oss med buss från Montenegro till en liten by precis vid gränsen, som hette Herceg Novi. Rätt turistig (första gånger vi sprang på svenskar på hela resan) men verkligen en fin liten by med otroligt bra vatten. Så första dagen badade och solade vi en hel dag för första gången på resan (gissa om vi brände oss?) och sen käkade vi cevapcici, drack öl och spelade kort på kvällen. Rätt makabert att jag fotade (eller snarare, att jag nu lägger upp) bild på maten eftersom det förmodligen var den där som gav Martin campmylobacter. Men vad fan, det var ju gott. Nåväl. Fortsättning följer, om ett halvår eller så.

PS. Sorry för lite olika bildstorlekar, men tänker att jag ska köra dem i 900 px framöver. Men kom gärna med kommentarer, ifall ni tycker det är ser bra ut eller om det är för stort/litet. Och ber även om ursäkt för att man kommenterar OVANFÖR inläggen och inte under, det är lite skevt. Jag är ingen kodar-kung men ska försöka lösa det snarast!

Comments

 1. clara

  tkr 900px ä perf :)

 2. jeanette

  Jisses va gött det där ser ut! Speciellt nu i minusgraderna :)

 3. Agnes

  Alltså wow. Wow. Vilket hav, så otroligt fin färg!

 4. rebecca

  ååååh jättehärliga bilder!!

 5. Sandra

  Fantastiska bilder, som vanligt! Nu drömmer jag mig bort :)

Leave a comment