Louisiana

louis

Förra fredagen mötte jag upp Malin och Anders i Humlebæk (de kom med färjan från Helsingborg pga jobbar där), och så tog vi den absolut sista chansen att se Yayoi Kusamas utställning. Det var ofantligt med folk men med all rätt, uställningen var fantastisk. Jag fick nästan ont i magen av hur otroligt många detaljerade verk hon skapat, förstår inte hur man kan ha ett sådant tålamod. Mycket fin, instagram-vänlig utställning, helt klart. Och även ett plus i kanten till Louisiana för att man kan köpa ett årskort för ca samma pris som ett engångsbesök, så jag kommer åka dit fler gånger under året, utan tvekan.

Comments

 1. Matilda

  hej emmy!
  Har du möjligen kvar några av dina planscher du gjorde till marknaden på Möllan? Det hade varit fint. Är väldigt intresserad!!

 2. Sandra Leone

  Åh hade så gärna velat se den.

 3. rebecca

  åh, jag ville verkligen dit men det var snöstorm när jag skulle dit.

Leave a comment