Palmehuset

red_IMG_5345

red_IMG_5293

red_IMG_5283

red_IMG_5303

red_IMG_5425

Vi svettades omkring i fuktig växthusvärme och konstaterade att det nog är det absolut nyttigaste en kan göra så här års. Värma upp de stackars nedkylda lederna med luft som doftar av växter och samtidigt bli fullkomligt bländad av allt grönt, för att bränna fast den där färgen som fullkomligt pumpar av liv på näthinnan.

Comments

 1. Alva

  Så brutalt vackra bilder!!! Din blogg är verkligen så inspirerande, älskar alla foton!

 2. nina

  åhh detta var nog det finaste!! vill också bo i köpenhamn nån gång.
  ps. kan inte du be dina vänner fota några bilder på dig också när du ändå fotar dom? skulle vara kul att se lite bilder på dig också i inläggen, det är ju trots allt du som driver bloggen! kram

 3. Sandra Leone

  Det ser ut att vara perfekta vinterterapin. Jag skulle verkligen behöva det nu. Göteborg har förvandlats till ett slaskhål.

 4. Eve

  I can’t read you blog because of the language but your pictures are amazing!! X

 5. Kaneli

  Verkligen bästa vinterterapin!

 6. Agnes

  Wow wow sp fina fotografier!

 7. natalie

  alltså, åh! ser så fint ut! har aldrig varit där men vill så gärna!

 8. Beatrice

  Är Palmehuset så stort som jag tror det är!? Funderade på att åka över sundet i höstas, men det blev aldrig av och nu verkar det ha blivit så krångligt att ta sig tillbaka in i Malmö när man väl åkt över… Så det får väl bli när de ger upp ID-kontrollerna antar jag. Är det väl värt ett besök om man åker över över en dag bara?

  1. emmylinnea

   HEJ! Det är rätt stort, man går väl runt och kikar på allt i en halvtimme eller sådär. Men det fina är att det finns en del bänkar också, så man kan sätta sig med en bok eller en kopp kaffe om man vill njuta ännu mer av grönskan. Bra grej! Så ja, verkligen! Det ligger precis vid Nørreport station så hänger man runt Strøget är det ju verkligen nära. Det är ett litet helvete med ID-kontrollen, men inte om man åker udda tider, dvs icke-pendlingstider. Då är det bara att man får hoppa av tåget en gång extra, men med en bra jacka (kallt på perrongen) och lite tålamod är det ändå helt klart värt att ta sig över sundet. Men låt bli att åka 8-9 på morgonen och 16-18 på eftermiddagen på vardagarna, för då kan det vara rejält bull har jag förstått!

Leave a comment