mer grönt

red_IMG_5408

red_IMG_5378

red_IMG_5420

red_IMG_5391

red_IMG_5452

Ett skepp kommer lastat med lite mer grönska i gråvädret. Kan dock inte riktigt ignorera att det pirrar i magen benen hjärtat när det är plusgrader ute och solen tittar fram emellanåt (även om jag så väl vet att det kommer bakslag med kyla minst en två gånger till innan det blir vår på riktigt). Ställer man sig mot en vägg och blundar kan man liksom låtsas att man ligger i gräset mitt i sommaren och vem kan inte annat än känna sig lite varmare i hjärtat precis då.

På tal om varm i hjärtat kommer här ett tips som kommer få er att se lite annorlunda på life: SE INSIDE ALIVE, en dokumentär om hur musik kan ge minnen känslor och liv tillbaka till människor med alzheimers. Den finns på Netflix. Så jävla fin och hjärtskärande men mest bra och intressant och helt fantastisk. Okej bara se den.

PS. Nån söt önskade se mig på bild oftare så *bjussar på gulliga bilden ovan*. Titta noga för nästa gång ni ser mig på bild här ser jag lite annorlunda ut *får ett nervöst sammanbrott och undrar vad jag gett mig in på*.

Comments

 1. Sandra Leone

  Alltså hade så mycket vårkänslor idag när jag satt på vagnen hem! Vill också ligga i gräset och känna att solen lyser på mig.

 2. Amanda

  Hej!! Så himla fina bilder verkligen, och jaa vill ha mer bilder på dig. Mvh tänkte rita ett porträtt på dig häromdagen och scrollade igenom bloggen efter en referensbild. Hamnade några sidor bak haha..

  En annan grej! Jag har tänkt läsa grafisk design i Malmö till hösten och undrar om du skulle kunna berätta lite kort om utbildningen? Hur är den, vad får man göra, hur svårt är det att komma in osv. Vore guld verkligen om du hade lust/tid/ork.
  Kram!!

 3. Jessika

  Åh vad kul och det kommer bli så himla fint vad det än är. Allt klär en skönhet :)

 4. Thea

  Jeg blir også så glad hver gang det dukker opp et bilde av deg her. Man blir liksom inspirert bare av å se på deg, nydelige Emmy. Blir spennende å se hva du har funnet på! Din blogg er forøvrig nr. 1 siden 6 år tilbake, og det gleder meg at du har vært så aktiv her inne i det siste:) Puss:*

 5. Louise

  Vad heter typsnittet på din brödtext?

  SÅ fin och bra blogg förresten, följt den så länge jag kan minnas!

  KRAM

  1. emmylinnea

   Tack-puss! Det är en google font som heter work sans! :)

Leave a comment