vardag

Processed with VSCOcam with se3 preset

Okej, min kamera har verkligen samlat damm sista veckorna. MEN ett plus är att jag har en rätt ny telefon med lite mer utrymme än 8 GB och dessutom bättre kamera, så den åker fram rätt ofta. Så här kommer ett lass med riktiga vardags-bilder med ljusa filter. Till att börja med, staden ovan <3. Är så himla förälskad i Köpenhamn, och tror verkligen vi kommer få en sprudlande vårromans ihop.

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

En fredagskväll för ett par veckor sedan kom Martin hit, vilket var brutalt efterlängtat. Vi drack bubbel, småbråkade (som man ju tyvärr så lätt gör när man inte setts på ett tag och vill för mycket på en gång) och försonades med kortspel och rödtjut. Morgonen efter käkade vi frulle på Fætter Fætter som är mitt mest fenomenala ställe i grannskapet.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Jag har promenerat till jobbet i solsken pga 1. solen värmer redan vid halv nio nuförtiden och 2. jag har solen i ansiktet precis hela vägen till jobbet om morgonen och 3. jag älskar att promenera på morgonen + lyssna på podcast

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Så har jag förstås hängt en del i Malmö också, för jag har ju största delen av livet kvar där trots allt. Där har jag bla hälsat på Malin och Anders som köpt en superfin lya på krypavstånd från våran, badat badkar med karln min (njuter ännu mer av det nu pga har en stockholmsdusch i Kph), och ätit avokadomackor.

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Processed with VSCOcam with se3 preset

Och så har jag pysslat om mitt hem en del för det finns nästan inget bättre än att boa in sig på en plats man tycker så mycket om.

Comments

 1. martina

  Åh, vardagsbilder! Din vardag ser så drömig ut – ÄLSKAR DET!

 2. joré

  men så himla himla fint!! får ju köpenhamnslängtan

 3. Emma Maria.

  Köpenhamn är sån härlig stad. Fina bilder!

 4. Hanna

  Instämmer med tidigare talare, wow vad fint och mysigt! Jag undrar lite hur du redigerar dina mobilbilder eller ja bilder generellt? Kan du inte göra ett inlägg om det? Om du vill dela med dig av det förstås.

 5. ISA

  åh vad mycket fint som hänt dig! vår i ny stad, måste vara spännande :)

 6. Olga

  Wow! Drömbyrå! Anar att den är second hand men var har du hittat den?

 7. Amanda

  vilken telefon är det du har? är du nöjd med kameran?

 8. frida

  så fint! joinar in på den tidigare kommentaren – har du några köpenhamn-tips??

 9. Wilda

  Jag tycker så mycket om din fotostil och hur ljust och inbjudande det känns att vara här. Så fint att få följa dig i Köpenhamn. Funderar på att ta en weekend i Köpenhamn till senvåren. Har du något jag inte får missa?

 10. Kristine

  Du har det så fint! :)

Leave a comment