mini-guide till mina smultronställen i Köpenhamn

Skärmavbild 2016-04-01 kl. 09.38.14

Linn gjorde en intervju med mig härom veckan, där jag listar alla mina favorithak inom olika kategorier i Köpenhamn. Vart kan en hitta bra öl? Vart ska en äta, dansa, glo på folk och dricka kaffe? Fram tills den dagen jag gör en köttigare Köpenhamnsguide, så kan denna nog vara något att ha i bakfickan om ni kilar förbi Köpenhamn en dag.

Läs hela artikeln på Metro Creative här.

Comments

 1. Ida-Marie Fiskaa

  Åh for en fin guide! Jeg flytter til København i august for å studere ved Borups Højskole i et halvt år. Da skal jeg virkelig sjekke ut alt i guiden! København er en så fiiiiin by!

 2. Signe

  Hej Emmy!
  Ska flytta till Köpenhamn i början av Augusti då jag ska läsa en design kurs under ett halv år. Har du något tips hur en kan lyckas hitta ett litet rum i rimligt pris men ändå någonstans runt Norrebro/Fredriksberg/Amager/Christianshavn? Ska försöka lyckas flytta direkt från London dit- om du möjligtvis skulle ha någon kontakt som skulle ha något ledigt för uthyrning så ge gärna min mail (signe.svensen@hotmail.com) eller hör av dig till mig på facebook Signe Svensén! Orimligt pepp på denna stad, tack för alla tips!!

 3. julia

  jag blev såå glad när jag såg detta då jag precis bokat en natt i köpenhamn med min kille som kommer hit i slutet på april <3

 4. Tove

  Kollade precis in din portfolio och tyckte “daylight calendar 2016” var så himla fin, är detta något man kan köpa? :)

  1. emmylinnea

   Det kan man absolut! :) Skickar iväg ett mail till dig dirr.

Leave a comment