Costa blanca

red_IMG_7398-2

red_IMG_7083

red_IMG_7261

red_IMG_7364-4

red_IMG_7421

red_IMG_7781

En vecka av absolut inget annat än sol bad familj kortspel kaffe sangria en springtur då-och-då mat pádel och ett gäng böcker, visade sig vara precis vad min kropp och själ behövde. Tack, tack, tack vackra omtänksamma roliga bästa ni. Är så jävla tacksam att jag har en familj på numera hela 10 personer (!!!) i ryggen, det är omätbart mycket värt.

Comments

 1. Elin

  älskar älskar dina bilder!! och din klädstil! var har du köpt din tshirt? ser ut som perfekta snittet!

  1. emmylinnea

   tack tack fina du <3. Den ÄR verkligen perfekt som bas-tröja, och det fina är att den kommer från Weekday och kostar en ynka hundra. Försökte hitta den på webben, och kan inte garantera men tror det är denna: http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/Tops/Original_Tee/542470-4376142.1#c-47958.

 2. joré

  men hur fint?? älskar färgerna och känslan i dina bilder.

  1. emmylinnea

   Tack tack och åh vad det gör mig glad att höra!

 3. Anja

  Så fin du er!

  puss

 4. Anni

  Så sjukt fett najs och normcore! Och sjukt fina bilder! Tack puss älskar !

Leave a comment