lediga dagar

red_IMG_7815

red_IMG_7823

red_IMG_7819

red_IMG_7831

Alla som haft en fin, solig vecka – räck upp en hand! De senaste dagarna här har verkligen varit fantastiska, Köpenhamn har visat sig från sin absolut bästa sida (och jag blir bara mer och mer kär i denna stad). Det kunde dessutom inte passat bättre med de senaste veckornas helgdagar som kommer titt som tätt om våren. För en vecka sedan kom till exempel Malin över på besök, och efter att vi käkat brakfrullen ovan spenderade vi dagen med att park-hoppa genom Köpenhamn. Livet är nog aldrig så enkelt som då.

Comments

  1. Jorunn Lavonius

    Fy BUBBLAN vad jag vill uppleva våren i kbh just nu och inte regniga knappt pissljumna Åland :(

  2. Wilda

    Vilket fantastiskt ljus i dessa bilder! Låter ljuvligt med Köpenhamn-livet!

Leave a comment