5×4 midsommar

collage_1

2011 hade jag precis kommit hem från Asien-resan och vi fick låna mamma och pappas hus för att fira midsommar i Smålands-idyllen. En av få gånger jag hade “hemmafest”, och det vart fruktansvärt fint fram tills det kom oinbjudna gäster och stökade till det (sånt som tydligen händer i småstäder trots att man är långt ifrån höstadiekids längre). Några andra nattbadade och några blev ihop. Klassisk ungdomsmidsommarnatt dvs!

collage_05

2012 blev även det en Smålands-midsommar. Jag cyklade ut på ängarna på morgonkvisten och plockade blommor till kransarna, för att sedan hänga med Växjövänner och fira lugnt pga vi skulle åka på en treveckorsluff ca dagen efter. Ih.

collage_04

2013 var jag totalt nykär och firade på Österlen med tre andra gulliga par. Vi hade sommarsol och spelade kubb på asfalten (träklossarna blev sig aldrig lika igen) och gjorde cirkuskonster på ängen.

collage_02

2014 åkte vi till Gustavs stuga i Småland och grillade lax, var gulligt pariga, klappade grodor på ängarna och nattbadade.

collage_03

2015 spelade Martins band på en midsommarfestival i Berlin och hux flux var vi värsta Malmögänget som delade en Airbnb-lägenhet och drack mimosa till frukost och dansade på ett dansgolv med (enbart!!!) svensk musik och slutade upp på Berghain. Lätt min både märkligaste och mest minnesvärda midsommar.

Och 2016 ska jag till en stuga utanför Veberöd men mer än så vet ingen mer än framtiden.

Glad midsommar kära ni!

Comments

 1. rebecca

  men åh, maja, så gullig!

 2. Jakob Andersson

  Åh! Fina fantastiska Emmy.
  Jag saknar dig så ofta. Önskar vi bodde närmre varandra så vi kunde ses och upprätthålla vår själsfrände-relation. För en sak är säker, jag är fortfarande så enormt, enormt tacksam att våra vägar korsades tack vare “bloggvärlden”. :-) Så himla många fina dagar, stunder och minnen vi har. Din bal, hänget hos dina föräldrar och nere vid bryggan, första gången du stod där på Västerviks resecentrum och vi promenerade omkring i Västervik som två nördar med kamerorna i högsta hugg, alla skratt och när jag och Karin överraskade dig på studenten med att stå där på din studentmottagning utan din vetskap. Åh, du är en sån fantastisk människa och jag saknar dig ofta. <3

 3. Nastasja

  My god vilken fantastisk ‘moment catcher’ du är.

 4. Sandra

  Underbara bilder! Glad midsommar :)

Leave a comment