Blesi

red_IMG_6954

red_IMG_6965

red_IMG_6970

red_IMG_6959

red_IMG_6972

Min familj och jag var på Island när jag var i 11-årsåldern och en bild av de här kokheta, blåa källorna har fullkomligt etsat sig fast på mitt minne sedan dess. Så när jag och Martin åkte dit i April var jag givetvis väldigt nyfiken på om de var så där neon-blå som jag mindes dem. Och ja! Det var de! Kanske lite mindre i storlek än jag hade gissat (som allt som man sett när man var liten, storleksperspektivet har verkligen förändrats sen dess), men helt klart minst lika blått som i min minnesbild. Liksom så pass att det pirrade lite i magen när en stod och stirrade på det. Hade det inte vart för att det var tätt på 100 grader varmt hade jag inte tvekat en sekund på att hoppa i.

Comments

 1. Wilda

  Otroligt vackert!

 2. Jorunn Lavonius

  Mm, Island! Så himla dövackert.

 3. Sofia

  Grattis till interrailkorten! Tror det är du som vunnit i alla fall… :)

 4. Thea

  Gud, så vakkert! Jeg får jo lyst til å reise til Island direkt når jeg ser disse bildene!

Leave a comment