Distortion

red_Skanningsbild-6c
red_Skanningsbild-4c

Jag har precis fått framkallat Maj/Juni-rullen, och har en del jag vill visa er. Det där med nutid och kronologisk ordning blir lite bortprioriterat näfr en fotar analogt, men det tänker jag att ni nog står ut med.

Som Köpenhamnare är det nästan helt omöjligt att undvika Distortion, en stadsfestival som tar sig an en stadsdel i taget under fyra dagar. Eftersom jag bor på Nørrebro vart jag mer eller mindre tvungen att ta den av spektaklet när festivalen var där, vilket inte var speciellt synd pga trevlig tillställning + trevligt folk + 30 grader + en god ursäkt att sitta på trottoarer och dricka öl en onsdag. Detta tillsammans med stjärnorna ovan, som jag är så jävla glad för att ha fått in i mitt liv: Pernille, Niklas och Magdalena.

Comments

  1. martina

    Hej Emmy! Jag har följt dig länge nu, både genom blogg och instagram och du inspirerar mig så himla mycket, stort tack för det! Jag skulle tycka att det vore väldigt kul om du skulle kunna tänka dig att skriva ett inlägg om ditt arbete på Rethink, hur ser en vanlig dag eller vecka ut på jobbet? Vad har du för arbetsuppgifter med mera.
    Ha det riktigt fint!

    /Martina

Leave a comment