La Banchina

red_Skanningsbild-10b

red_Skanningsbild-11

red_Skanningsbild-11b

red_Skanningsbild-8b

red_Skanningsbild-8

Det absolut bästa som hände mig i Maj var La Banchina. En solig arbetsdag som avslutades med att Maja sa att hon hade hört talas om en nice restaurang ute på Refshaleøen, vid havet, med naturvin och egenodlad mat. Det gör vi! Sa jag och Jennie i kör och så cyklade vi ut hit. Och alltså!?!? Blev helt tagen. Glömde till min stora förfäran kameran men ett par dagar senare var jag bara tvungen att släpa dit Martin, och kameran förstås. Just denna kvällen var det dessutom ett gäng äldre herrar som spelade stämningsmusik och aftonen avslutades med att jag och Martin hoppade i vattnet och tog ett kvällsdopp. Köpenhamnssommar när den är som allra, allra bäst.

Comments

  1. Frida Lundgren

    Wow. Vill också..

  2. Emilia

    gud va fint och mysigt ställe! måste dit nästa gång jag är i köpenhamn!

Leave a comment