närvaro

red_img_0329

red_img_0319

red_img_0342-2

Hej! Vad händer? Livet. Det händer här, nu, jag har nog aldrig varit så närvarande som de senaste veckorna. Så mycket som har krävt min fulla fokus, ett koncentrerat engagemang. Det har varit bra för mig, det är jag helt övertygad om. Pusslat ett helt nytt vardagspussel. Det börjar ta form nu! Och det fina är, att jag tycker så bra om det. Åka tåg i timmar (det är helt sant, jag tycker faktiskt det är skönt!), andas smålandsluft var och varannan dag, lära känna nya människor och nya arbetsuppgifter. Vakna upp, småbakis, lördag morgon av att mina roomies spelar kärleksdängor på högsta volym, gör äggröra och kokar kaffe. Sitta på en förmiddagssolig balkong och dricka kaffe i timmar (precis just nu). Bara en sån sak.

Comments

  1. Emma

    Vad är det för växt som klänger i fönstret? :)

  2. Fan Club Boss

    Kvadratiska hyllan har kommit upp!

  3. rebecca

    åh, vad fint att läsa detta. vi måste umgås när jag flyttar hem igen!

Leave a comment