nr. 5

red_IMG_0299

red_IMG_0296

red_IMG_0305

Efter lite snabb huvudräkning kom jag fram till att detta är mitt femte boende i Malmö. Kanske inget jämfört alla Stockholmare som tvingas flytta titt som tätt, men ändå. Det känns verkligen som att jag har vart runt. Lärt känna varje stadsdel, bit för bit. Nummer fem är i ett hus som heter något så smickrande som Solstrålehus i en pampig våning med två riktigt fina sambos, knarriga trägolv och en kollektiv gemenskap som känns ända in i väggarna. Med en balkong med utsikt över det finfulaste i Malmö: shoppingcentret entré, motorvägen och industrin i östra hamnen. Och, det känns så jävla fint.

Comments

  1. Beata

    fy va fint, hoppas du ska trivas <3

  2. Silja

    Tror jag är KÄR i hyllan, så fin! Vet du om den fortfarande finns att köpa och isf var? Hoppas ditt nya jobb blir riktigt bra!

  3. Emilia

    så vackert!

Leave a comment