Johanna

red_skanningsbild-4

red_skanningsbild-5_bw

red_skanningsbild-3

Johanna, 2016-10-01 (ca det hetaste jag någonsin sett).

Comments

 1. Molly

  Guuud vilka fina bilder! en fråga; vilken/vilka analoga kameror skulle du rekommendera om man är intresserad av att utforska det området att fota med? (obs, hoppas verkligen inte att du uppfattar detta som något slags “kameran gör fotona bra” för det är utan tvekan inte alls sant. är bara nyfiken på vad man kan använda!) ha det underbart!

  1. emmylinnea

   Tack!!!!

   Asså, jag har så himla dålig koll egentligen. Min process brukar se ut så här: Kollar blocket, söker typ på “Canon analog” och kollar vad som finns ute. Googlar upp produktnamnen på dessa och läser lite recensioner, kollar exempel på bilder tagna med kameran. Googlar vidare på “Nikon analog” (+ Minolta, Konica, Olympus osv.) och läser fler recensioner och jämförelser. Mailar på ett par stycken annonser, försöker pruta en aning och försäkra mig om att kameran funkar som den ska. Har aldrig betalt mer än 800 kr för kamera + ett gäng objektiv (och då var det en “relativt dyr” Canon), så bara köp nån och testa tycker jag. Film köper du på nätet/fotoaffär typ Japan photo/nån lokal fotobutik och framkallar på nåt liknande ställe. Svårt att veta hur kameran funkar och resultatet blir innan du testat, bara att chansa å köra tycker jag! = Första rullen är alltid så sjuukt spännande att hämta ut :)

 2. Hanna

  oj waah vad fin

 3. Emilia

  gaah så snygga!!

 4. Ellen

  Ser verkligen ut som gamla retrobilder i ett fotoalbum!

Leave a comment