mobilkamera-perspektiv

Ok så här är det: Jag är så mitt uppe i att vara kompositör till mitt eget liv att jag liksom glömmer bort att dokumentera det. Eller ja, någon av de analoga kamerorna får, enligt vanlig ordning, hänga med titt som tätt. Men annars har mest mobilkameran fått agera spontandokumentatör, så det är vad jag har att jobba med när det kommer till bloggmaterial. MEN, det finns två fina saker i detta: 1. Om några dagar kommer ett helt gäng med rullar tillbaka från framkallning. Mycket spänd på resultat! 2. När jag väl har fotat med mobilen, har jag gått lös rätt bra. Så låt oss ta en kik på några av de saker som hänt i mitt liv sen sist:

img_7270

img_7266

img_7269

img_7250

Mitt kanske största fotomissbruk på sistone har varit att sitta och dokumentera de dimmiga höstmorgnarna från tågfönster-perspektiv. Väldigt ineffektivt pga 1. Ca var 30e bild fångar det motiv man önskar och 2. Jag borde jobba (men det är rätt svårt att kolla på en datorskärm när utsikten är så vacker att det känns i hela kroppen).

img_7259

img_7267

Mitt rum börjar äntligen bli färdigt! Sista flyttlådan packades upp idag, och så har jag pepprat med växter och köpt en matta signerad IKEA (varsågod för gratisreklam jobbet!)

img_7262-1

img_7252

img_7263

img_7251

Och så hade jag en så stört bra lördag för ett par helger sedan. Det var festival på Norra Gränges i Malmö, där vi tex stod och raveade i en bilmekaniker-lokal klockan 16 och svartklubbade fram tills jag brukar gå upp om vardagarna. Så pass att jag kunde låtsas att jag vore den galna, singel-tjugofyraåriga person som jag önskar att jag vore (och inte en heltidsjobbande, ganska hösttrött person som ägnar vardagskvällarna åt att äta glassa/godis och kolla på tro, hopp och kärlek/bonde söker fru och bachelor).

Comments

 1. Hanna

  åh jaa brukar också fota när jag åker tåg istället för att passa på att svara på mail och annat som en egentligen borde

 2. Wilda

  åh vad du är bra på att lysa upp en dag! underbart inlägg med glimten i ögat. love it!

 3. Ellen

  Ibland är det ju bara så, att kameran hamnar hemma och mobilen är lättåtkomlig. Men äh, vad gör väl det emellanåt! Bilderna från ditt hem ser så fina ut. Kommer du visa mer hur du bor framöver?

 4. rebecca

  mysigt!!!!

Leave a comment