Konica POP

tent_14

tent_12

tent_17

tent_9

tent_8

tent_15

tent_2

tent_4

tent_3

tent_5

Ett kollektiv i ett litet gatuhus i Lund bjöd på 70/80-talsglamourdisco en lördag i Oktober. Ni vet en sån där stört lyckad fest som man nog aldrig riktigt glömmer, vilken innehöll en massa bra komponenter tex bubbel, linedance och bugg, glitter, dramatik, rullskridskor, ballonghoppande och ett golv täckt av konstgräs.

Jag tycker verkligen att analoga festbilder något av det roligaste att hämta ut från framkallning, pga att de oftast inte är speciellt genomtänkta. Däremot med desto fler knäppa ögonblick och roliga detaljer dokumenterade! Kameran jag använt ovan är en Konica POP, som jag fick av en vän i somras, och jag måste ge den totalt toppbetyg som kalaskamera. Får plats i handväskan eller jackfickan, har blixt och är dessutom helt automatisk vilket gör att det går både lätt att ta med och snabbmanövrerad. Hett tips om ni springer över en sådan en dag.

Comments

  1. rebecca

    alltså underbart.

  2. Ellen

    Tycker helt klart att det blir något speciellt med analogt i sådana här sammanhang. Mer känsla, mer av allt liksom. Fint!

Leave a comment