önskeinlägg?

Hej kompisar! Jag vill inte ha någon monolog här, utan vill hellre att ni försöker hjälpa mig att skapa innehåll till bloggen med sådant som ni tycker är intressant att läsa eller beskåda. Med de orden lämnar jag över till er; överös mig gärna med funderingar, frågor, blogginläggs-önskemål och idéer. Vad vill ni se mer av? Vad är ni nyfikna på? Osv. Så ser jag till att hålla det i åtanke framöver. Berätta mer än gärna lite om er själva också, pga tycker det är stört kul att få veta vilka ni är. Tut tut!

Comments

 1. sandra

  Det skulle vara roligt med ett inlägg om boktips, älskar din blogg och dina bilder!

 2. Lovisa

  åh. har också följt din blogg i en miljon år, sedan jag var jätteliten och gick på högstadiet kanske och du var jättegammal och häftig gick i gymnasiet kanske. jag vet inte om jag någonsin har kommenterat förut MEN nu gör jag det och då vill jag säga: anledningen till jag fortfarande frekvent läser din blogg medan jag för länge sedan tröttnat på alla andras är för att din blogg gör mig glad och inspirerar mig och du tar så magiska bilder att det inte är klok. jag studerar design och rätt inriktad på möbeldesign, arkitektur och layout. jag skulle tycka det var fint om du skulle vilja berätta och kanske visa mer om ditt jobb, kanske både det jobb du hade i köpenhamn och ditt nuvarande jobb. tusen kramar.

 3. Amanda

  Hej! Har följt din blogg hur länge som helst, så är dunderglad att du börjat skriva mer frekvent igen. Jag heter Amanda, bor i Göteborg med min kille och en kompis till oss. Vi delar på en mysig tvåa på guldheden. Jobbar som barista, dricker öl och försöker bli något på fritiden.

  Jag hade velat ha det som det är nu, gillar att du är så pass nischad på just foto. Kanske lite mer inredning och stil. Tack för en superinspirerande och välgjord blogg!

 4. Ida-Maria

  Kläder, inredning, stil. Inspo helt enkelt. Snygg brud snygg stil!

 5. Anni

  Kan du berätta lite om hur tinder funkar?

 6. Cecilia

  Hej! Kan du inte berätta lite om hur hösten har varit som nybliven singel? Hur hanterade du ett break-up och flytt samtidigt? Har du några lång-distanstips? Har du kontakt med folk i Köpenham fortfarande?

 7. Frida

  Hei! Visste du lenge hva du ville studere eller var du usikker på hvilken retning du skulle ta? Jeg er interessert i interiør, illustrasjon, arkitektur, kunst pg design, men aner ikke hva jeg skal studere. Har allerede hoppet av et studie så til høsten igjen må jeg starte på noe nytt. Hilsen fra Oslo!

 8. Simone

  Hej,
  jag kommer från Österrike och bor i Wien men har pluggat i Göteborg i nästan ett år.
  Jag gillar dina bilder som ger en så fin romantisk och analog känsla! Det vore intressant om du kunde skriva lite om ditt jobb på ikea. Annars så skulle jag väldigt mycket uppskatta lägenhets/inrednings-inlägg och inlägg om Malmö och Köpenhamn :-)
  Kram

 9. David

  Hej,
  Funderar på att flytta till Köpenhamn och det vore perfekt om du kunde skriva ihop en liten “guide” där du beskriver din tid där och hur det är att fixa boende etc.

  Cheers!

 10. Viktoria

  Hej Emmy!

  ISLAND-GUIDE!! Snälla snälla snälla. Vore underbart! Jag och sambon åker cirka 6 dagar i början av juni, och tänkte (likt er) hyra bil för att hinna se det mest. Tips på rutt, smultronställen, vackra ställen, fula ställen, god mat, vad man ska göra och inte? Gärna så mycket som möjligt!! Kram!

 11. Lina

  Hej Emmy! Vill såå gärna att du ska skriva en Malmö-guide! Vore grymt!

 12. Tilde

  Jag läser samhällskunskap i trean på gymnasiet och hittade din blogg via Flora eller Sandra om jag inte minns fel, nån gång i våras tror jag. Dina inlägg från tågluff och asienresan har jag läst flera gånger och skickat till kompisar som jag vill göra liknande med hehe. Jag önskar ett inlägg om vad du har gjort sen studenten, hur du har tänkt med resor och utbildning och flytt och så. Och gärna om att jobba i oslo också!! Såklart är det för att jag tar ju studenten om några månader och det är så spännande att höra hur andra har gjort och tänkt, speciellt när man känner att man skulle vilja göra nåt liknande själv. Superkul med mer inlägg här på nya bloggen!!! Kram :))

 13. Anna

  Ohh miss Emmy i wish i could understand what you wrote . Love you Blog <3

 14. Rebecca

  Har följt dig sen jag började läsa samma utbildning, fast ett år efter dig, på MAH. Blir mycket inspirerad av dig och ditt fotograferande. Givetvis nyfiken på grafisk design men även vardagsinlägg, lägenhetsfix, mysiga fik/butiker och det mesta kreativa i allmänhet. Keep on keeping on!

 15. stina

  Hejsvejs! Har som några till här följt dig sen du gick på gymnasiet. Tycker det är SÅ kul att du fortsätter att dela med dig av din vardag. Skulle tycka det vore kul att få höra tankar/reflektioner om grejer du gör i livet. Kanske lite tips på musik/böcker eller något ställe du besökt som du kan rekommendera. Annars fortsätt med det du gör, gillar’t!

  Själv bor jag i Göteborg och går på Folkhögskola, trivs väldigt mycket med livet just nu. Typ första gången ever.

 16. Mathilda

  Hej Emmy. Hade varit kul att få veta lite mer om ditt jobb på IKEA! Älskar dina tips på restauranger/barer etc så gärna mer sånt, ett samlat inlägg med dina smultronställen i Malmö kanske? Använder ofta dina tips när jag är i Kph. Jag är 24, bor i centrala Malmö, pluggar till läkare, väntar mitt första barn. Har läst din blogg sen du var på Metro för 100 år sedan. Kul att du är igång med nya bloggen!

 17. Sofia

  Hej du! Älskar att få inblickar i din vardag, men det hade varit roligt med en Köpenhamnsguide likt den Osloguide du gjorde för några år sedan. Med tips på hur man fixar boende, mysigaste kvarteren, skönaste ställena att dricka öl på. Hade också tyckt om att läsa mer om grafisk design, vad du får göra på ikea och så. Själv är jag 19 och har nog följt dig sen fyra år tillbaka då tjejerna som hade bloggen fotogeniquee gjorde ett bloggporträtt av dig. Har varit helt fast i att följa dina fotografier och skriverier sedan dess. Jag bor i Helsingborg, och är lite nyfiken på vad du tycker om denna lillstora stad! Kram!

 18. Hanna

  Hej! Jag pluggar statsvetenskap men kommer övergå till socionom och har följt dig typ ca jättelänge. Jag vill se typ allt som du pallar och vill dela med dig av. Vardagsbetraktelser, foton, text osv. Heja dig och din kreativitet!

 19. Lou

  Hej Emmy! Jag pluggar film på Hyper Island. Följt dig since forever. Love u. Jag vill läsa mer om foto, redigering, grafisk design och dina tankar, tycker du verkar så klok och smart! Utöver det nöjer jag mig fint med fina vardagsbetraktelser. Kram!

Leave a comment