en färgglad kväll i svartvitt

Här kommer dokumentation av 25årsaftonen del ett. Den lugnare delen av aftonen, då folk fortfarande mest hängde i soffan i vardagsrummet och lyssnade på spraket från den digitala brasan, drack vår hembrygda glögg, tryckte i sig skumtomtar och minglade runt. Hela tiden plingade det på dörren och det vällde in folk jag gillar som grattade kramade och gav mig bubbelflaska på bubbelflaska. Så jävla fint. Varför har man det inte alltid så??? Allteftersom timmarna gick blev det färre och färre i soffan (till sist var det bara de som somnat av glöggruset kvar) och resten förflyttade sig till det *tropiska rummet* där det var dansant efterfeststämning natten lång. Den delen av historien är lite mer färgglad och kommer passande nog imorgon, för alla er som (liksom jag) behöver lite nyårspepp.

Comments

  1. Emilia Hallberg

    så fint du bor! och så härliga bilder dessutom!

Leave a comment