god jul god fortsättning gott slut


Julen 2016

Julen i år har varit vinlunch med tjejgänget. Den har varit barn som kastar sig i famnen så fort en kliver innanför dörren, julskinka (fastän jag i vanliga fall nästan är vegetarian), jobb in i det sista, febriga ungar, timmar av bokslukande, promenader i skogen, kli i håret nacken på ryggen av mamma, middag med mina systrar, hemvändarutgång, ett tungt huvud och en snorig näsa, luskamning, systerdöttrar som kryper upp o knät och ger mig snoriga pussar, grön mark, stormvindar och decembersol däremellan. Den har varit en nästan ofrivillig paus i hösten som bara rusade fram, ett mellanrum att andas sova prata längta kramas läsa älta och komma ikapp alla de bortprioriterade tankarna.

Hoppas ni haft det fint på era håll, och att förväntningarna på julen inte blivit för stora. Det är ju (egentligen) bara en helg som alla andra. <3

Leave a comment