sammanfattning v. 49

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Såg Niki & The Dove på Mejeriet. De var så bra att de lyckades förvandla ett gäng tentatrötta Lundastudenter till onsdagsdansare.

IMG_8432

som inte var planerat:
Igår, som var min första helt oplanerade lördag sen jag-vet-inte-när, skrev Jennie & Fred (som var de jag hängde mest med när jag bodde i Köpenhamn) att de var på besök i Malmö. Så helt spontant blev det en lördagseftermiddag med burgare och öl och skitsnack med dessa två rejält saknade personer. Bästa överraskningen.

IMG_8497

och som var orimligt:
Att veckorna bara flyger förbi och att det är en ynka vecka tills jag är 25 jordsnurr.

och något nytt jag gjorde:
Tappade upp mitt livs första sats glögg, som stått och jäst i fem veckor *hipsterpoäng*. Har inte smakat den ännu men förutom att den har en lätt grumlig färg (hehe) doftar den som den ska i vart fall. Lovar att återkomma med recension!

IMG_8496

veckans otippade:
Denna fantastiska lilla skapelse som gått viral hela veckan (i alla fall här i skåne). Någon anonym eldsjäl som byggt en hel musvärld med småsmå posters, kortbetalningsspecifikationer på dörren och världens minsta elskåp. Varje gång jag har gått förbi har det stått en stor klunga människor och storögt beskådat verket <3

IMG_8498

ett tips från veckan:
Blanda ljus glögg med bubbel och i med nått piffigt (typ lingon). Sjukt bra decemberdrink! Förtärs med fördel i kombination med ett julgodisbuffébord i stil med det nedan.

IMG_8499

maten jag lagade:
Indiska blomkålsbollar enligt detta receptet. Meeeget gott!

IMG_8406

veckans låt:
Play it on my radio – Niki & The Dove (givetvis)

veckans känsla:
En mix av eufori och en kolossal trötthet. Har varit så himlahimla trött de senaste veckorna, men mår väldigt bra i övrigt så det glöms så snabbt bort.

veckans betyg:
4 av 5. Hade jag haft mer lite energi hade det tveklöst vart en femma.

Lista lånad av Sara.

Comments

 1. Kaneli

  Haha finaste skulle det stå, inte famaste :D

 2. Kaneli

  Miniatyrstaden är ca det famaste jag sett!

 3. Anna

  åh så kul med niki & the dove, såg om på yaki-da här i gbg för några veckor sen och det var så nice!

 4. katarina

  är så himla glad att du har börjat blogga mer frekvent emmy! älskar musiktipsgrejen och har alltid gillat saras söndagssammanfattningar så blev glad av att se det hos dig också!

Leave a comment