solkatter i Solstrålehus

red_IMG_0854

red_IMG_0821

red_IMG_0848

red_IMG_0858

Fredag och jag jobbar hemifrån med solkatter som sällskap, de klättrar längs väggarna och leker med dammtussarna på golvet. Att kunna arbeta på flexibla platser och tider gör att ingen dag är den andra lik och jag älskar tanken på att jag kan sitta i pyjamas och arbeta en hel dag (som idag) eller passa på att ge mig ut en sväng mitt på dagen för att väcka hjärnan till liv med dagsljus. Vandra i korridoren mellan mitt rum och köket för att fylla på kaffekoppen för vanligt bryggkaffe (<3) för femte gången idag. Dessutom är det ju fredag fredag fredag.

Comments

  1. nora

    åh känner igen mig så mycket i det här! något av det bästa med att vara student och plugga humaniora. att kunna dra hemma utan dåligt samvete, och göra allt i sin egen takt är så jävla skönt.

  2. Sandra

    Perfektion. Bild och kompostering.

Leave a comment