två höstfester

Vid halloween var jag på Stranger Things-fest på Moriskan i Malmö, där det var smockat med folk och det bjöds på våfflor. En tredjedel av alla var utklädda till Eleven, en tredjedel var Barb och en tredjedel hade, som jag, en ljusslinga och ett alfabet slingat runt kroppen. Tji fick jag, som trodde jag dragit kreativiteten till sin spets. En annan höstkväll hamnade vi på svartklubb, dokumenterad i temat “olika sorters skynken”.

Förresten! Vad kul att Köpenhamnsguiden blev uppskattad, det gläder mitt danmarks-älskande hjärta. Jag gillar även hur ni delar med er av fler tips i kommentarsfältet, mer av det säger jag! Kommentera gärna vidare och fyll på med fler smultronställen, om ni har några, eller om ni testar något av ställena och vill skicka iväg en recension. På så sätt kan vi göra guiden ännu bättre, tillsammans!

Comments

  1. Ebba

    Hej! Skulle du vilja tipsa om lite svartklubbar i Malmö?

Leave a comment