sånt som hänt på sistone

Hejhej kompisar! Det var längesen! Jag har ett par riktigt bra ursäkter till att ha varit nedkopplad dock, så låt se vad som dokumenterats i telefonen. Bland annat har det ovan + det nedan hänt: våren har smugit sig på en gång för alla (bara ett par enstaka återfall med snöoväder och höstvindar, men det låtsas vi inte om).

Vårens ankomst innefattar även att jag: Druckit årets första öl på balkongen✔ Käkat tårta i tshirt mot en husvägg✔ Ätit frulle på balkongen✔ Upptäckt att vårat (i singular) träd på innergården börjat knoppa✔ Åkt sparkcykel på den vintergrus-sopade gatan med min systerdotter (bästa vårtecknet från barndomen ju)✔

Jag har även moffat i mig brunch på Grand (hett tips om ni svänger förbi Malmö en helg – boka bord, gå dit på söndagsförmiddagen och se till att vara jäkligt hungriga), och sett Amanda Bergman för sjunde gången.

Och så har jag hängt i ett ibland mer och ibland mindre soligt Lund där jag gått på mina sista danskaföreläsningar samt hånglat.

För att i lördags skriva tenta tills jag fick kramp i handen och sedan fira med öl, schackspel (känner man sig någonsin så fri att göra precis vad man vill som just efter en tenta?) och passande nog spendera kvällen i Köpenhamn (lyckades dock ej briljera med mina danska språkkunskaper dock pga bara svenskar på festen). Nu är jag (förhoppningsvis) pluggfri och 100% redo för våren och allt den har att komma med.

Comments

  1. Nanna

    Vad glad jag blev av att läsa “hånglat”!

  2. rebecca

    åh, vad fint det verkar! Säg till nästa gång du är här så får vi ta en öl!

Leave a comment