Dagboksanteckning: 6 mars 2017

Du insisterar på att vi ska se en fransk film och vi hånglar ikapp med de klyschigt franska karaktärerna i The Dreamers. Som vanligt tappar vi bort handlingen innan vi kommit halvvägs in i filmen, drömmer oss istället bort till Paris och bestämmer att vi ska åka dit ihop och jag ber dig lära mig säga god natt och beställa baguetter, egentligen bara för att jag vill höra dig viska franska ord i mitt öra. Vi fantiserar om att vi ska spela schack och läsa böcker på caféer att det ska vara vårsol att vi ska vara där över valborg och det krävs ingen större mattehjärna än min för att räkna ut ekvationen: Det är nästan två månader till dess vilket är lika med att även om det varken finns löften krav eller ett vi så finns det en vår ett Paris och en periferi, där vi fortfarande är pjäser i varandras liv.

Comments

 1. rebecca

  nej vad fint!

 2. nora

  så himla fint! längtar tills å se bilder från parisresan <3

 3. Hanna

  Fantastiskt. Njut!

 4. Emilia Hallberg

  Blev så glad av detta, så himla fina ord!

 5. Juckan

  Ler med hela ansiktet! Ha en ljuvlig weekend! ?

 6. jennifer

  Åh <3 Så jäkla fint skrivet.

 7. Julia

  Så fint! Ha en underbar Paris-resa! Jag kan verkligen rekommendera området kring Saint Martin-kanalen, så mysigt och fullt med bra restauranger och barer.

Leave a comment