rosa konfetti

Hej kompisar! Våren är i sitt absolut bästa stadie: körsbärsträden kastar konfetti på gatorna ackompanjerat av fåglar som kvittrar.

Och som vanligt har jag varit dålig på att ta med mig kameran, men desto bättre på att fota med telefonen.

Jag försöker fånga vårdagarna bäst jag kan: till exempel genom att sticka och kallbada med Malin och sola kroppsdelar som inte sett solljus på många, långa månader.

Och så har jag hängt en del hemma också, i mitt rum som så här års både om morgonen och kvällen badar i solljus. Ibland med en kaffekopp som sällskap, ibland med en trevlig kille i soffan.

Och i helgen har Lise varit här och vi har lekt Ferdinand och sprungit runt och doftat på vårblommor.

Klyschiga, underbara vår, vad jag är glad för att du är här.

Comments

  1. josefine

    hallihallåå detta är orelaterat till detta inlägg egentligen (för övrigt, heja dig och dina fantastiska bilder och ord som alltid gör en så inspirerad och glad med vett och fröjder för ögonen!). i vart fall. jag ska kanske flytta till köpenhamn i höst och undrade om du hade tips angående boende (var hur mycket när?), språket (!?) och andra cph-life hacks (är jättelost nämligen, vad gäller aktiviteter å sånt finns det ju massor). hoppas du kan svara någe! ha det fiiiint

  2. Christine

    Nice?

  3. Elsa

    Åh, du tar minsann tillvara på våren. Den är allt bra fin.

Leave a comment