analoga fragment: pizza med extra tjock kant, en dystopisk januarivärld och snöströsslad påsk

För någon månad sedan fick jag tillbaka tre rullar med framkallad analog film. Som vanligt en häxblandning av mer eller mindre suddiga bilder och minnen. Låt oss ta en titt:

 

New York-natt där discoklubb följdes av hiphopklubb som följdes av extra slafsig pizza med extra tjock kant fullproppad med vitlökssmör. Only in NYC.

Ingrid som stod och blickade ut över motorvägen och vinterregnet hemma hos mig en januarikväll. Eller snarare eftermiddag med tanke på att solen går ner runt sisådär 15, men det har en ju nästan glömt nu (ledsen att jag påminde er). Undrar om hon gillade vad hon såg.

En snöstormig påskdag som spenderades med för få tröjor men desto mer nykärlekspirr i Danmark (Louisiana/Köpenhamn).

 

Tjuvstart på våren med mina två hjärtans fröjd och glädje á la Göteborg; åka båt och besöka Röda Stens konsthall.

Och några, en aning varmare, fragment från en solig helg med familjen hemma i Växjö. Märkligt att se att det nästan var mer sommar en helg i maj än vad det är nu i juli (i alla fall gällande Malmö som ej levererat på sistone).

Comments

  1. Rebecka

    Hej,
    Du har säkert svarat på detta miljontals gånger, men vad använder du för analog kamera? Hur funkar dem egentligen? Köper man olika objektiv(?) till dem också eller sätter man bara in en filmrulle och kör liksom? Som du hör så är jag inte helt haj på det här med foto, men fullkomligt ÄLSKAR känslan dessa bilder förmedlar. Det suddiga, korniga, färgerna… ALLT! Vill så gärna börja fota såna här bilder men vet inte vart jag ska börja. Redigerar du bilderna efteråt när du scannat in dem i datorn? Jätte-tacksam för svar, verkligen! P.S. Fotar du med din mobil till din Instagram eller använder du vanlig kamera till det? Kram

  2. rebecca

    nej så fint!

Leave a comment